Hogy működik a valós szorzó számítása sportfogadás esetében?
Figyelt kérdés
Korábban írtam egy jegyzettömböt stratégiákról, elgondolásokról. Abban szerepelt ez:
- valós szorzó számítás eddigi szezon alapján: odds - (1 / megnyert meccs együttható),
ha a két szám különbsége >1 és az esélytelenre a szorzó <3,5, fogadunk
A megnyert meccs együttható mit jelenthet? Hogy számoljam ki? Egy éve olvashattam valahol erről a stratégiáról, módszerről, de már nem emlékszem pontosan, pedig otthon gyakorolgattam is a számolgatást.
2020. dec. 20. 15:33
1/1 anonim válasza:
feltűnt nektek is hogy szinte az összes csapatsportnál ott a sportfogadás címke-a tippmix?!?ez mit jelent és mért van?!a bárón kívül más is vezeti a meccset?!?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!