Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Miért nem tudom legyőzni a...

Miért nem tudom legyőzni a barátom szkanderben?

Figyelt kérdés
Hogy pontosítsak nő vagyok, és a páromról van szó. Több, mint egy éve aktívan edzek, és vastagabb/szálkásabb is a karom, mint a páromnak. Ő elég vékony, 170/64 és ülő munkát végez. A legnagyobb testmozgás számra, hogy felhoz 10kiló krumplit a második emeletre. Ennek ellenére könnyedén legyőz szkanderben. Talán csal valamit, vagy ekkora előny, hogy kicsivel hoszabb a keze?

2020. nov. 30. 22:03
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nincs mese, ezután neked kell felvinni a krumplit a másodikra.
2020. nov. 30. 22:07
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

A 170 centihez a 64kg az azért nem pálcika test. Ehhez jön, hogy a bicepsz az egyik legkisebb izom, kell oda sok más is. A szálkásság sem számít annyit, szép, hogy nincs zsír a karodon, de ettől még erős nem leszel.

Normál körülmények között ez normális, a férfi testfelépítés erősebb.

Viszont ha jó az állóképességed, akkor talán legyőzhetnéd futásban, vagy valamilyen nagy ismétlésszámú gyakorlatban.

2020. nov. 30. 22:39
 3/9 anonim válasza:
100%
170/64 szerintem is normálisnak tekinthető, az ilyen alkatú emberek általában egészségesebbek, és tovább is élnek. Csak az elhízott társadalmunkban már a túlsúlyos emberek szeretik fikázni az ilyesmit.
2020. nov. 30. 22:52
 4/9 anonim ***** válasza:
87%
mert erősebb nálad
2020. dec. 1. 08:57
 5/9 anonim válasza:
84%
Első körben miért nem próbálkozol nőkkel?
2020. dec. 1. 11:46
 6/9 anonim ***** válasza:
82%
Az oké, hogy edzel, de mit?
2020. dec. 2. 06:29
 7/9 anonim válasza:
88%
Ne gondold túl. Barátod férfi, te meg nő vagy. Nem mondom hogy nő nem nyomhat le férfit, de azok elég extrém esetek. Vagy a pasi nagyon gyenge vagy rossz szkanderos, vagy a nő ereje bőven átlagon felüli, esetleg tanulta a szkandert.
2020. dec. 2. 10:10
 8/9 anonim válasza:
88%
Bár szinte teljesen biztos, hogy a kérdés kamu, azért válaszolok. Egyrészt rólad semmit nem tudunk, ahogy pl. azt sem, hogy mennyi idősek vagytok. A hosszabb kéz (ami valójában kar) alapján úgy gondolom, hogy magasabb nálad. Ha mondjuk 165 cm vagy és 50 kg, akkor csak speciális edzésekkel lenne esélyed ellene.
2020. dec. 4. 13:00
 9/9 anonim válasza:
88%
A szkander nem csak az erőn múlik, de ha egyikőtök sem ismer technikákat, akkor sanszos, hogy így is erősebb nálad.
2021. jan. 10. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!