Mi segíthet a derékfájáson?
Figyelt kérdés
Sajnos júliusban volt egy balesetem ami miatt 12 hét fekvőgipszet kaptam. Ezalatt az idő alatt nagyon meghíztam. Egy ideje próbálok diétázni és edzeni de olyan szörnyű derékfájásom lett a túlsúlytól hogy néha a fájdalom úgy belenyilal, hogy nem tudok megmozdulni. Nyilván az a célom, hogy a felesleget elveszitsem de ha nem tudok mozogni mit tudok csinálni? A derekmerevítő ezen segíthet? Vagy van olyan mozgásforma ami nem terheli semmilyen szinten a derekat? Előre is köszi2020. nov. 30. 16:57
2/2 anonim válasza:
Ez elég fura.Amíg én be voltam gipszelve,olyan stresszként éltem meg,hogy 10 kilót fogytam.De ha ilyen sokat voltál gipszben,akkor gondolom gyógytornára is kell járnod a végtaggal,mert 12 hét nagyon sok.
Csak magamból kiindulva.4 hetet voltam gipszben és a 43as karomból lett 36os ez idő alatt.
A derekadra is gerinctorna kell.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!