Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mi ez a nagy aikido kritika...

Mi ez a nagy aikido kritika az oldalon? Ha a kérdésben szerepel az aikiro szó már jönnek a negatív reakciók. Akkor is, ha nem az a kérdés, hogy mennyire hatékony, vagy ilyesmi.

Figyelt kérdés
2020. nov. 10. 18:56
 1/8 anonim ***** válasza:
26%
Mert semmirevaló. Vagyis még akár jó is lehetne ilyen alapvető önvédelemre, de sok helyen rosszul oktatják. Illetve minek azt tanulni, ha minden más jobb nála? Na, csak ennyi.
2020. nov. 10. 19:38
 2/8 A kérdező kommentje:
Sok helyen tanultad ahol rosszul oktatták? Miben jobb nála minden?
2020. nov. 10. 20:17
 3/8 anonim ***** válasza:
47%
Igen. Konkrétan mindenben.
2020. nov. 10. 20:32
 4/8 anonim ***** válasza:
Itt óbudán szerintem jól oktatják, a közösség is remek. A tartásom jobb lett és meg tudom védeni magam.
2021. máj. 29. 15:32
 5/8 kosarasistvan ***** válasza:
4 na erre kiváncsi lennék ezt ki mondta neked az edződ aki valószínű a pénzedért mindent bemagyaráz oszt ha jön a putris és pofán ver és köpködöd ki a fogad akkor is ez lesz a véleményed egy putris mikor üt szabályosan ájkigyóskám mert a paraszt lengőre milyen ájkigyós táncikával tudnál válaszolni,.,,,
2021. jún. 27. 22:40
 6/8 anonim ***** válasza:
5 csak akkor mondj róla véleményt, ha csináltad!
2021. jún. 28. 07:00
 7/8 kosarasistvan ***** válasza:
Csináltam sajnos életem legrosszabb döntése volt és elvesztegetett idő és pénz nyomorék lehúzós 0 iq s edzőcskék ha táncolni akarok inkább táncórára járok ja és melyik ájkigyós technika jó a paraszt lengő ellen nyugodtan írhatod tudom mi melyik
2021. júl. 26. 09:26
 8/8 anonim ***** válasza:

Hány évig csináltad?

Mert egy fél év alatt semmit nem lehet elérni

2021. júl. 26. 09:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!