Konnyu erdei seta utvonalak Budapesten (vagy szuk vonzaskorzeteben)?
Tudom google a baratom, de sok oldalt vegig neztem es nem talaltam szimpatikusat.
Megjartuk mar a Solymari paprikas patakot es az Arpad Kilatot a Fenyogyongye etteremtol. Utobbi mar nehezebben ment, sok volt a meredekseg (nekunk). Szoval extra konnyu/sik terepen levo kirandulo helyeket keresek, kocsival megkozelithetot. Szeretunk erdoben setalni, de nem maszni es lihegve baktatni felfele...ahhoz mar oregek vagyunk.
Koszonom ha adsz otletet!
62/F
Újpesten a Farkas-erdő szerintem pont erre való. Tanoövény, tornapálya is van.
Egyébként a mozgásvilág oldalt ajánlom, ott tök jó túrautvonalkereső és ajánló van.
Koszi, ennek utana nezunk!😊
A jàgi tanosvenyen is gondolkodunk, de kulonbozoeket irnak...meg hogy elvileg felujitas alatt van.
Nagyon szívesen! :) Nem találtam arra vonatkozó írást, hogy zárva lenne, vagy felújítás alatt lenne.
Ha nehezen megy a szintemelkedő, érdemes elgondolkodni, hogy a folyamatosan, egyenletesen emelkedőt, vagy a hirtelen rövid szakasz alatt emelkedést nem bírjátok, belinkeltem a Jági-tanösvényt, úgy látom érdmesebb a piros jel felől megközelíteni, így lankásabb, mintha fordítva mennétek. Ezen az oldalon tudsz tervezni.
(viszont most nézem, hogy a kilométert is elírtam, csak 6,6 km. Kényelmes tempóban 2 óra séta :) )
Inkabb ha folyamatosan emelkedik, azt nem birjuk!
De a legjobb ha nincs is szintkulonbseg, mert mondjuk autoval felmegy az ember es leall.
Koszi a tanacsot, ha valakinek van még erdesi setas tapasztalata, varom!😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!