Egy nőn miért nem látszik az izzadság annyira, mint egy férfin? A nők nem izzadnak?
Mert a női test másképp működik. A ffi tesztoszteront termel, a női meg női hormonokat. Egész más. Ezért van az, hogy egyes nőknek akkor is jó illatuk van, ha nem használnak semmilyen parfümöt.
Mit gondolsz miért van az, hogy a férfiak szeretik kényeztetni a nők fenekét orálisan?
Azért, mert nekik ott is jó illatuk van.
#4-es. Senki nem kakil jó illatút, csak max míg te nem tisztálkodsz rendesen, mi, nők igen.
Egyébként vannak, akik nem izzadnak. Egy ismerősöm, aki Koreába költözött, mondta, hogy szinte lehetetlen ott izzadásgátlót találni, mert a koreaiak többségében nincsenek olyan mirigyek a hónaljban, amelyek az az izzadásért felelősek.
"Mit gondolsz miért van az, hogy a férfiak szeretik kényeztetni a nők fenekét orálisan?
Azért, mert nekik ott is jó illatuk van."
Hány finom segglyukat szagoltál eddig?
Nagyobb testtömeg egyenlő nagyobb "belterület" - felszín aránnyal. Magyarul nehezebben hül le. Ezért van az is, hogy az északi állatok nagyobbak, mint a déli rokonaik, mert nehezebben hülnek ki. Ezért ízzadnak többet a férfiak.
A szag pedig szerintem egyénfüggő. Én ha borotválom a hónaljam nem leszek büdös férfi létemre, ha leízzadok sem. Meg vannak bizonyos ruhák, amik ízzattsággal nagyon büdösek lesznek, leginkább a műszálas anyagok. Nekem van olyan pólóm, amibe ha kicsit is beleizzadok, ez a tipikus, erős használt ruha szaga lesz, míg más ruháknál ez nem ilyen kirívó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!