Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Futópadot milyet vásároljak?...

Futópadot milyet vásároljak? Vagy mire kell figyelni a vételnél?

Figyelt kérdés
150 ezer Ft a keret, esetleg hasznàlt is megfelel, de jo lenne tudni mire kell figyelni a vásárlásánál.

2020. okt. 11. 13:42
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Totál életveszélyes kietlen utakon futni!

Rengeteg kóbor, vad kutya van vidéken. Meg ugye nem is beszélve a társadalmon kívül élő emberekről. Emlékszünk még a soroksári esetre? Aztán az Budapest, nem a vidék...

2020. okt. 12. 11:17
 12/14 anonim ***** válasza:

10, 11:

Ilyen alapon utcára se menjetek. Az a baj, nem értitek az arányokat, néhány évente előfordul egy-egy ilyen eset, azt kiemelik, de valójában 100-szor nagyobb eséllyel szenvedtek közlekedési balesetet, akkor is, ha naponta nőként kimentek futni egy elhagyatott területre.

Megjegyzem, én épp arra futok, ahol a soroksári eset volt (kerékpárút, de van azon a környéken jópár földút is, nagyrészt beépítetlen területen). Hány éve is történt? Tudjátok hányan futnak arra, járnak horgászni, meg hány ehhez hasonló hely van az országban? Közben halálos közúti baleset meg hetente van, mégsem utóbbitól féltek jobban.

Igazából a kutya jelenti a legnagyobb veszélyt, de azokat a helyeket könnyen el lehet kerülni.

2020. okt. 12. 11:25
 13/14 A kérdező kommentje:
12 én akkorsem fogok úttalan utakon meg földeken futni. Inakbb raszanom azt a pénzt és otthon jo körülmények között futok.
2020. okt. 12. 11:32
 14/14 A kérdező kommentje:
Én nem a kutyáktól tartok hanem ahol van kietlen hely sokszor járnak arra a kisebbségiek is...
2020. okt. 12. 11:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!