Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Melyik a legjobb/legmenőbb...

Melyik a legjobb/legmenőbb küzdősport lányoknak?

Figyelt kérdés
Én kempon vagy kick-boxon gondolkodtam. Nem kimondottan önvédelemre kell, csak verekedésre.

2020. szept. 23. 17:21
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
61%
Továbbra sem tudom elképzelni mitől vicces egy kickbox meccs, inkább te vagy az aki iszik. Azt sem értem miért nem lehet magyarul írni, aki esetleg nem hallotta még így, (a kérdező van olyan gagyi-agyi szinten, ezért valószínű nem tudta mit jelent) vagyis megnehezíted a dolgát, még keresgessen is. Valaki meg betámadta, hogy lehet nem is lány, ezért leírtam, hogy én is az vagyok csak azért mert tudom milyen szar amikor ebben a kategóriában mindenkit hapsinak néznek. Adj neki magánórakat, kvázi egyazon szinten vagytok. Gluteus meg legmenőbb küzdősport. Lol
2020. szept. 23. 23:32
 12/18 anonim ***** válasza:
35%

Jólvan, csak kíváncsi voltam, hogy magadtól vagy hülye, vagy pedig valami tudatmódosító szer segít benne. De akkor natúrban tolod agy nélkül, jólvan. :D

Egyébként kickbox meccs vicces? Honnan szülted ezt? :D

2020. szept. 24. 01:16
 13/18 anonim ***** válasza:
57%
Amúgy tuti ezen akadtál fenn: "a kickbox egy robbanékony, dinamikus, mókás stílus. Úgyhogy bátran ajánlom." :D A mókás nem mindig jelent vicceset. Kéne tudni magyarul. Látod, ezért írtam gluteus maximust, hiszen a magyar már sokaknak nehéz. :D Magyar lenni hardcore. De, hogy miért mondom a kickboxra, hogy mókás, élményes, szórakoztató, élvezetes? Azért, mert nem egy kemény stílus. Nem rossz stílus, ne értsd félre, de gyengébb, mint a box, thaibox, savate, sanda. Nem véletlenül nincs csak kickboxoló sehol sem, mármint kompetitív szinten, sőt, már csak kickbox edzést nehéz találni, a legtöbb helyen thaiboxszal együtt oktatják, nem véletlenül, ugyanis a kickbox önmagában kompetitív szinten nem elég. De a kérdezőnek amúgy se az a célja és ettől függetlenül a kickbox egy teljesen jó stílus. De mivel nem kemény, nem olyan erős, így szórakoztató elbunyózgatni vele. Így értendő. :D Értem én, hogy nincs tapasztalatod, de nagy száj nélkül is lehet kérdezni a profikat, hogy ragadjon rád valami a poron kívül is. :D
2020. szept. 24. 04:48
 14/18 anonim ***** válasza:

"Nem rossz stílus, de gyengébb, mint a box, thaibox, savate, sanda."

Ezek a stílusok tehát erősebbek? Egy stílus hogyan lehet erősebb vagy gyengébb a többinél??? (Maximum az oktatási színvonala...)

Azt megértem, hogy sokrétűbb, alkalmazkodőképesebb, letisztultabb a mozgásrendszere, de erősebb-gyengébb? Ez attól függ, ki hogyan tudja alkalmazni, nem? Nem a stílust alkalmazó harcos számít ezek szerint, hanem maga a stílus?

Tehát, ha jól értelmezem, egy ökölvívó győzedelmeskedni fog egy kickboxoson, ahogyan egy muay thaios, savatés, sandás is minden esetben, mert ezek erősebb stílusok? Akkor az hogyan lehet, hogy például ökölvívó vert már meg muay thaiost, és muay thaios is vert meg ökölvívót? Én eddig bárhol voltam edzésen, mindig azt tapasztaltam, hogy nem a stílusod számít elsősorban, hanem TE magad, hogy mennyire tudod a habitusodnak, egyéni képességeidnek megfelelően alkalmazni az általad gyakorolt harcművészetet.

Én hülye, átvert gyengeelméjű, mindenhol ezt tanították. Te, mint profi tartasz valahol edzést, szívesen eljárnánk egy páran, hogy ragadjon ránk is valami a poron kívül. (???)

2020. szept. 24. 09:00
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

A "fennakad" szó így, ebben a formában azért elég borzasztó. Inkább csak egy észrevétel. Amin megakad az ember szeme, azok inkább a gyönge érveid, amiket őrült módon igyekszel visszapöckölni. 🙂 Ez a natúros egy rettenetesen agyonhasznált, mellesleg lopott szöveg. Bakker, miért is kellett így leugatnod? De ha már beoltasz mást, legalább jól csinálnád. Hiába adsz hellyel-közzel észszerű érveket ha messziről virít hogy valahogy mégsem illik a képbe. Egy profi pedig nem csak attól profi mert kellően jártas egy szakmában, hanem mert a gondolkodása is erre vall. Ugyanis egy profi nem kérkedik a profizmusával. Neked inkább csak az egód hatalmas, de elnézzük neked hogy keversz szavakat, ugyanis tudjuk, hogy MÉG nem megy a magyar mindenkinek, és nem pedig már nem megy...Azt meg azért megnézném (ahogy a 14-es is leírja) hogy mit művelnél te egy kemény kickbokszos ellen. Egy jó plasztikai sebészt azért keress fel előtte, tuti ami tuti. 😉

Röhejes vagy, ezt továbbra is tartom, próbálkozz máshol mert ide kevés vagy faszikám. 😒😏

2020. szept. 24. 10:19
 16/18 anonim ***** válasza:

"Nem véletlenül nincs csak kickboxoló sehol sem, mármint kompetitív szinten, sőt, már csak kickbox edzést nehéz találni, a legtöbb helyen thaiboxszal együtt oktatják, nem véletlenül, ugyanis a kickbox önmagában kompetitív szinten nem elég. "

A 13-as kommentelőtől, mint profitól kérdezném, hogy erről van valami statisztikai adatod is, netán ennyire mélyen benne vagy a magyar küzdősport/harcművészéletben, hogy ezt így kijelentheted?

Esetleg egy nevesebb edzőt/mestert tisztelhetünk becses személyedben? (Bár, a stílusod alapján ezt nyugodt szívvel kétségbe vonnám, ilyen fellengzős, egoista, "kihaénnem" habitust régen tapasztaltam sport berkekben, ilyet egyetlen komolyabb edző/mester sem engedne meg magának még egy névtelen, leellenőrizhetetlen fórumon sem, az alázat, a sportolói magatartás teljes hiánya felismerhető Nálad, nem tudom milyen tudással bírsz, de ha ez egyenesen arányos a magatartásoddal, akkor nem szóltam semmit.)

Mindenesetre nem ártana a komolyabb kickbox egyesületeket értesíteni arról, hogy ugyan vegyék már észre, a thai box-szal együtt oktatnak (???), illetve a kickbox, mint olyan "nem kompetitív", nem lehet versenyképes, nem lehet ellenfele egy kickboxos egy ökölvívónak, muay thaiosnak, savateosnak. Pontosan itt látszik az, hogy Te csupán a GYK-ról tájékozódsz, hogy eleve ezeket a stílusokat hasonlítgatod, erősebbnek-gyengébbnek nevezed. Jó párszor volt rá példa akár a régi K-1-ben, akár máshol, hogy kickboxoló is vert el ökölvívót, muay thaiost... Akkor most ez hogyan van, melyik az erősebb stílus??? (és nyilván véletlenül sem a harcos számít, hiszen például Ernesto Hoost, Peter Aerts, Ray Sefo, Carter Williams, stb. stb. kickboxosként sosem verhetett el ökölvívókat, muay thai-osokat a K-1-ben...az ilyen győzelmek hogyan férnek bele a statisztikába, miszerint a kickbox sokkal "gyengébb" stílus??? )

Válaszodat előre is köszönöm, eredményes sportolást!

2020. szept. 25. 09:10
 17/18 anonim ***** válasza:
A kick-box azért vicces, mert se rúgni, se űtni nem tud. Maximálisan esélytelen lenne egy birkózó,bokszoló,karatés...ellen.
2020. szept. 25. 21:58
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Iszapbirkózás.
2020. szept. 27. 11:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!