Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Garmin 62stc vélemények?

Garmin 62stc vélemények?

Figyelt kérdés
Első túra gps vásárlásra készülök és jelenleg csak használt fér bele, találtam használtat jó áron a fent említettet de nem tudom mennyire jó. Tudnátok segíteni, hogy mennyire jó vagy mennyire nem ?

2020. szept. 20. 19:29
 1/2 anonim ***** válasza:

Nekem 62s van. Kb. 10 éve használom, akkor újonnan vettem.

Nagyon szeretem. 2 ceruza akkuval elmegy 28-30 órát nyáron, télen, hidegben kevesebbet. 100-as túrán a távolság mérésben nem téved 3%-nál többet. Könnyen kezelhető. Pontos. Szinte mindig talál jelet (épületben természetesen nem).

Régebben párszor geoládáztam vele, de hamar rájöttem, hogy ez nekem unalmas dolog, de arra is nagyon jó volt.

Nem pont ugyanaz, mint a tied, de hátha ez is segít valamit.

2020. szept. 20. 19:55
 2/2 anonim ***** válasza:

És Garmint használok, de nem ezt a típust, így csak annyi tippet tudok adni, hogy nézz be ezekbe a GPS-es fórumokba (mindkettő ragisztráció köteles). Relative több hasznos infót kaphatsz, mint itt a GYK-n.

A geocachnig.hu releváns fóruma:

[link]

Az Index.hu fóruma:

[link]

2020. szept. 21. 09:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!