Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen edzést ajánlotok?

Milyen edzést ajánlotok?

Figyelt kérdés

Elkezdtem egy ideje futni futógépen, meg gyorsétálok. Csinálok has-fenék edzéseket is, de nem sok változást látok több hónap után sem. Valaki tud valamilyen tanácsot adni?

Étrendre is odafigyelek. Többé kevésbé. Legföképpen a derekamról szeretnék fogyni meg a hasamról, combomról.

2020. szept. 11. 20:35
 1/1 anonim válasza:

Szia! Az edzés intenzivitásától és összeállításától is függ, ráadásul az anyagcserédtől is! Amit tanácsolhatok:

- Fogyassz több vizet!

- Fogyassz több zöldséget és gyümölcsöt!

- Hiit edzések < ezekből rengeteg van, keress rá youtube-on >

- Pamela Reilf edzések - Lilly Sabri edzések < Nagyon intenzívek, de csak ha többet is megcsinálsz, 3-4 videót naponta >

És szükséged lesz egy jó nagy adag kitartásra is! Lehet nem indul be a fogyás hónapok után sem, ilyenkor érdemes detox- vagy tisztítókúrát végre hajtani, és anyagcsere serkentő italakat fogyasztani. Tari Ádám csatornáján van többek között egy videó a plusz kalória-égetésről, azt is ajánlom.

Nem vagyok szakértő, nekem bevált módszereket írtam le :)) Ha kérdésed van, nyugodtan írj!

2020. szept. 13. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!