Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ha egy sportrendezvény új...

Ha egy sportrendezvény új időpontja önhibán kívül nem alkalmas, akkor elúszik a nevezési díj?

Figyelt kérdés
Beneveztem egy sportrendezvényre még a vírus-apokalipszis előtt, egy tavaszi időpontra. De jöttek a korlátozások. Így az időpont átkerült egy olyan napra, amire be se neveztem volna, mert a munkám miatt lehetetlen, hogy részt vegyek rajta. Folyamatosan hirdetem, próbálom eladni, de senkinek se jó az új időpont. Akkor most az a helyzet, hogy én kifizettem egy csomó pénzt, ők átrakták az időpontot, én meg kidobom a pénzt az ablakon??? Nem 2 forintról van szó. Ez így működik?

2020. szept. 7. 20:55
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Tíz éve, amikor a H1N1 volt, én is beneveztem egy futóversenyre, aztán mit ad isten, elkaptam azt a nyavalyát, pont a versenyidőpontra. A nevezési díjat nem kaptam vissza. Akkor gondoltam legalább a pólót adják oda, arra azt mondták megnézik mi maradt a raktárban. Amit nem is értek, mert nevezéskor elkérték a méretet. Na mindegy, a lényeg: szerintem nem adják vissza, bár egy kérdést megér az illetékesek felé.
2020. szept. 7. 21:03
 2/2 A kérdező kommentje:
Nem adják vissza. Amit meg is értenék, ha nem megyek, mert nincs kedvem, stb. Vagy a benevezett időpontra közbejön valami. Elfogadom, hogy ez van, csak csalódott vagyok és azért érzem igazságtalannak, mert erre az időpontra nem neveztem, és nekem sok ez a pénz ahhoz, hogy kidobjam.
2020. szept. 7. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!