Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Megéri megvenni ezt az Airsoft...

Megéri megvenni ezt az Airsoft fegyvert?

Figyelt kérdés

Lenne egy ,,használt,, M4A1-es AEG amit nem tudom, hogy megéri-e. A fegyverről annyit, hogy jól működik, nincs gond vele, nem volt alkatrész cserélve, eléggé meg volt kímélne, nem volt agyonhasználva s az illető azt mondja, hogy azért adja el, mert nem negyon használja. A márkája: APS. A fegyver mellé ad táskát, pántot, markolat szettet és egy Red-Dot távcsövet. Még annyi, hogy a fegyver úgy 3 éves és 45000 foritot kér érte. Kezdő vagyok a dologban de szerintem nem rossz vétel. De javítson ki valaki ha tévedek. Mondjuk nem is akarok zsákbamacskát venni.

Válaszokat előre is köszönöm!

2020. szept. 7. 20:11
 1/5 A kérdező kommentje:

Nem ez a fegyver de ezt kaptam ami hasonló:

[link]

Annyi, hogy a márkája nem Specna Arms hanem APS.

2020. szept. 7. 20:26
 2/5 anonim válasza:
nem
2020. szept. 7. 20:27
 3/5 A kérdező kommentje:
Na hát köszönöm... nagyon kielégítő válasz volt. :)
2020. szept. 7. 21:04
 4/5 anonim válasza:
Lényegretörőn
2020. szept. 7. 21:09
 5/5 A kérdező kommentje:
Tudom csak gondoltam, hogy a válaszolók majd kifejtik, hogy miért nem. Gondoltam lesznek olyan segítőkészek, hogy elmondják a tapasztalataikat/véleményüket és elmondják, hogy miért nem érdemes. Ezzel támogatva a kezdőt, hogy okúljon. De azért köszönöm a választ.
2020. szept. 7. 23:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!