Futó nőket sok szatír veszélyezteti?
Németországban olyat láttam, hogy ment a német nő, futott, mögötte meg ment három arab, és elkezdték dobàlni a nőt nagyobb kavicsokkal, és ezen röhögtek. Mondjuk ez egy tónál volt, nem futópàlyàn.
Azt tudom tanácsolni, hogy futópàlyàra menj, ha van rá lehetőséged, és nappal. Általában az ilyen helyeken van kamera, és személyzet is, szóval kicsi az esély, hogy baj történjen. Legalábbis nálunk van személyzet is, kamera is.
Engem 2018-ban követett egy szatír Hévízen a parkban. Folyamatosan jött utánam és verte, először azt hittem, hogy pisil a fa tövében. Az is megbotránkoztatott, de jött utánam. A telefonom meg le volt merülve, órák múlva értem haza és akkor már mindegy lett volna, meg a szüleim kicsináltak volna, ha nem tudom hányszor be kellett volna mennem tanúskodni. Mint kiderült ez egy felfüggesztetten lévő szatír volt...
Am ez fényes nappal volt és tele volt a park német meg orosz nyugdíjasokkal, akik nem csinlátak semmit, én meg menekültem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!