Akkor most ér valamit a gimnasztika vagy felesleges időpazarlás?
Nem akarok "kigyúrt" lenni, csak megőrizni a súlyomat, bár jobban örülnék, ha sikerülne leadni minimum 5 kilót, de 10-nek jobban örülnék. Most 65 vagyok /165-170 magasság között.
Csak kicsit tónusosabb, feszesebb testet szeretnék meg valamennyit fogyni.
Most ezekhez mindenképp súlyzos edzés kell, vagy az itthoni torna is lehet hatásos? Ésszerű étkezéssel természetesen. Plusz napi séta, mozgás megvan. Vagy csak valami keményebb edzésforma lenne hatással? Mondjuk ha legalább heti 2 alkalom min.fél óra. De többször szeretném, ez lenne a minimum.
Hasonló magasságú vagyok és 61 kilósan már nagyon vékony vagyok.
Rendszeres futással vagy bringázással pár hónap alatt le tudsz adni 4-5 kg-ot, ha kicsit figyelsz a táplálkozásra is.
Pár hónap??
Az durva... Azt hittem 5 kg lemehet 2 hét alatt, max.
Jah, értem...Hát, az a baj, hogy nagyon türelmetlen ember vagyok. Este tornázom, másnap reggel már nézem a mérlegen, lement-e legalább 1 kg :D
Régebben olyan voltam, hogy két napig kevesebbet ettem, már meglátszott, most 45 vagyok (nő) és valamiért megakadt 65 kg-nál a mérleg. Ilyen 1-2 kg eltérések vannak egyik napról másikra, de mondjuk mit is vártam, mikor évek óta pont ugyan annyit mozgok és eszem kb, szóval drasztikus változás nem volt.
Amúgy 2016-ban történt valami....Akkor hirtelen elkezdtem fogyni, nem figyeltem oda erre, csak egyszer azt vettem észre, hogy kb 2 hét leforgása alatt lazábbak lettek a ruháim, kifogytam belőlük, pedig ugyan olyan volt az egész életmódom, csak kicsit mozogtam többet (fizikai munka miatt). Szinte szó szerint éreztem, hogy napról napra olvadnak le a kilók Visszakaptam tinikori alakom. Aztán ugyanilyen, látszólag ok nélküli módon vissza is jöttek a kilók ugyanilyen gyorsan és alattomosan.
Hiába gondolom végig százszor, nem tudom, mi lehetett az akkori fogyás és visszahízás oka.
Egy tippem van, hogy anno hosszabb itthonlét után hirtelen kezdtem mozogni, dolgozni és igencsak spórolni kellett, szóval ettem rendesen, de kicsit szigorúbban beosztva.
Aztán másik helyre vettek fel, ott nagyon fárasztó, kimeritő volt fizikailag, nyilván több energia kellett, több pénz is jutoot, többet ettem, több nasit is megengedtem magamnak, de még mindig nem mértéktelenül (szerintem) és ott jöttek vissza a kilók.
Heti fél kg fogyás már tisztességes.
Mértem már én is 1 nap alatt 4 kg különbséget, de azt brutális terhelés után és ennek egy része izzadás, másik részét pedig visszaettem.
Ugyanígy "hízhatsz" is fél kg-ot egy nap alatt, ha sokat izzadsz, aztán "túliszod" magad. A napi ingadozás nel lényeges, tendenciákat kell nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!