Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen íjat ajánlanátok egy...

Milyen íjat ajánlanátok egy 18 éves lánynak?

Figyelt kérdés
Nemrég tanultam meg íjászkodni és szeretnék egy saját íjat, hogy gyakorolhassak. Olyat szeretnék, amit könnyű felajzani és kezelni. Milyen típusút ajánlanátok és hol lehet rendelni?

2020. aug. 29. 01:24
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
Számszeríj.
2020. aug. 29. 03:03
 2/7 anonim ***** válasza:
49%
Csigás íjat: [link]
2020. aug. 29. 05:14
 3/7 anonim ***** válasza:
27%
Ne hallgass 2-esre, asse tudja mit beszél, számszeríj kell neked.
2020. aug. 29. 13:25
 4/7 anonim ***** válasza:
Számszeríj, mint amilyen Tell Vilmosnak volt? 🤔 Jó tudom, már sokkal modernebbek, de akkor is🙄
2020. aug. 29. 17:01
 5/7 A kérdező kommentje:
Igazából én egy "sima" íjat szeretnék, inkább itt a márkákra gondoltam, hogy ki tud olyat ajánlani, ami nem egy felnőtt férfinek való, mint általában a nagy többség, hanem olyat, amit könnyebb felajzani és felhúzni.
2020. aug. 30. 00:52
 6/7 exronin ***** válasza:
Inkább keress egy íjász egyesületet a közeledben, ott igazi segítséget kapsz és örülnek is neked.
2020. aug. 30. 08:30
 7/7 anonim ***** válasza:
77%
Ha már megtanultál íjászkodni, csak tudod, hogy milyet szeretnél, meg azt is, hogy mennyi pénzt szánsz rá. Igazából jobb egy hagyományos boltba bemenni, merr ott tudnak tanácsot is adni. De itt egy webshop is, hogy jobban tisztába legyél az árakkal, és a fajtákkal. [link]
2020. aug. 30. 11:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!