Megéri 15 ezerért egy edzőtermi bérlet?
Figyelt kérdés
Napi kb 1 órát tudnék rászánni, hogy bejárjak futni. Én sokallom érte. Szerintetek?2020. aug. 21. 09:08
1/11 anonim válasza:
Hát azért tényleg rengeteg. Főleg futásért. Bruh, futni tudsz a szabadban is, ez a jó benne. Futni fuss kint, edzőterembe pedig súlyozni járj le, hogy bikásodj, mint állat.
2/11 anonim válasza:
Én régebben télen -10 fokban kora reggel munka előtt is leugrottam futni néhány kilométert.
Ezzel csak azt mondom itt a jó idő nincs szükség teremre pláne ennyiért.
3/11 A kérdező kommentje:
Az a baj nincs olyan eldugott hely, ahol tudnék futni. Van ez a járda a tengerpart mellett, azon sokan is futnak, de nem akarom hogy nézzenek az emberek (edzőteremben másabb, mert azért mégis mindenki a saját dolgával foglalkozik).
2020. aug. 21. 17:37
4/11 A kérdező kommentje:
Adam: le a kalappal amúgy!
2020. aug. 21. 17:37
5/11 anonim válasza:
Utcán is mindenki a saját dolgával foglalkozik.
6/11 anonim válasza:
Senki nem néz utcán sem, max te hiszed ezt.
7/11 anonim válasza:
Mindenki néz az utcán! De pont le kell sz@rni.
8/11 anonim válasza:
Nem éri meg, 10 hónap alatt vehetsz magadnak egy futógépet csak kérdés egyedül mennyire leszel motivált.
9/11 anonim válasza:
Azértv150ért még elég gagyi futógépet kapsz... + előbb itóbb tönkremegy, javíttatni/cserélni kell... ha csak futógépen szeretsz futni, neked kell tudnod, mit er meg neked és mit nem. Nekem csak a futógép nem érné meg, akkor inkább futnék szabadban.
10/11 A kérdező kommentje:
A futógépnek tuti sokba kerül a fogyasztása is
2020. aug. 27. 19:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!