Nők szerint ha edzőtermi férfi kényeskedik az fura?
Szóval ha ki van gyúrva, izmos, de pl. nem tudod megkérni hogy szaladjon már fel az emeletre pár karton vízzel, vagy fusson barátnőjével a Margit-szigeten, vagy bicajozzátok körbe a Tisza-tavat mert hát ő nem azért építette az izmait.
Van ebben valami férfiatlan, hogy mintha "vitrinben tartaná" az izmait, hogy jaj igen nagyon szépek értékesek, de azért ne használjuk őket mert a végén még bajuk lesz meg aztán a sérómat megfújja a szél futás közben, ráadásul az Under Armour pólómat is összeizadom, hát azért vettem????
Valahogy az a kifogás sem áll meg hogy "de hát leégnek az izmok ha bicajozok egyet hétvégén", mert nem 5 hetes különleges katonai kiképzésről van szó napi 2 óra alvással és 500 kalóriával.
Pótolod a fehérjét és a szénhidrátot és annyi.
Nők szerint csak külsőre legyen kemény a pasi vagy használja is az izmait, ne csak mutogassa?
Én erre a jelenségre képletesen azt szoktam mondani, hogy leesne az aranygyűrű a kezéről.
Egyébként igazad van, amit felvetsz, ez ilyen formában "kislányos" hiszti, ami nem méltó egy erős férfihoz. Éa igen, az erő a személyiségben még fontosabb (nem keverendő az agresszióval, a gyengék agresszívek).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!