Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Késő elkezdeni hokizni?

Késő elkezdeni hokizni?

Figyelt kérdés

Már nagyon régóta elszeretnek kezdeni hokizni de eddig nemindig csak hallgattam

A korcsolyazassal nem lesz gond, már nagyon kicsi korom óta jól korcsolyazom(sokan azt gondolták, hogy hokizom.

Az a baj hogy nem tudom hogyan kezdjem el, hol, milyen egyesületnél, heti hányszor, mennyibe kerül...

Azt olvastam hogy aki ilyenkor kezdi az csak komoly munka után tud felzárkózni a saját korosztályába. Addig kisebb korosztályban van vagy van felkészítő?

Szóval aki hokizik megköszönném ha segítene

Tudom, hogy egyesülettől függ hogy mennyi a havi díj de ha egy átlagot tudna valaki mondani azt megköszönném

Előre is köszönöm a válaszokat

2020. aug. 9. 22:25
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Nem hokizom, de szerintem ha beszélsz a közeledben levő csapat(ok) edzőjével, ő az összes kérdésedre jobb választ tudna adni, mint innen ismeretlenül bárki.
2020. aug. 9. 22:29
 2/2 A kérdező kommentje:

Igaz

Azért itt is tudnak szerintem tanácsokat adni de előbb utóbb ja elkell

2020. aug. 9. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!