Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mit tanácsoltok?

Mit tanácsoltok?

Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok, és túlsúlyos. Ezen változtatni szeretnék, de annyira nem vagyok elhivatott, hogy ezt véghez is vigyem. Néha eljárok edzőterembe cardiozni. Ha videókat nézek, mindig motivált leszek, de sajnos ez hamar elmúlik. Most pedig azon gondolkozok, hogy beiratkozok egy személyi edzőhöz,de több félelmem is van. Nem anyagi dolgok. Nem annyira szeretem, ha felettem állnak miközben bármit is csinálok, illetve azt se kedvelem ha mások látnak durván izzadni. Attól is félek, hogy amiket mondd hogy csináljak, nem fogom tudni Meg csinálni. Nem tudom mi tevő legyek. Kicsit kínosan érzem magam személyi edző közelében.(Volt egy időszak amikor már jártam egyhez, de nem kedveltem őt.) És esetleg ti nő vagy férfi edzőt ajánlotok? Tapasztalatok? Kor illetve nem jöhet.:)

2020. aug. 4. 15:46
 1/2 anonim ***** válasza:

Kérdez körbe a környéken kit ajánlanak.

Beszéld meg vele a problémákat amit itt leírtál.

Próbáld ki a tudást mielőtt elkötelezed magad.

Esetleg figyeld meg hogyan dolgozik másokkal.

2020. aug. 4. 16:00
 2/2 anonim ***** válasza:
Pedig ezeken túl kell lendülni, ha fejlődni akarsz. Magad miatt edzel, nem más miatt, úgyhogy csak magadra fókuszálj.
2020. aug. 4. 16:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!