Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Holnap utcai bunyóm lesz!A...

Holnap utcai bunyóm lesz!A gyerek kb.15 kg-val nehezebb mint én és egy fél fejjel magasabb is,viszont már lassan egy éve boxolok,és már versenyeim is voltak,ő pedig focista!!Mennyi esélye van neki és nekem??

Figyelt kérdés
2020. júl. 30. 11:22
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Sokkal gyorsabb vagyok nàla és a teknikám is jobb!!Egyedül fog jönni mert nincsenek haverjai
2020. júl. 30. 21:57
 12/15 Fa_ember16 ***** válasza:
100%
Tesó,én ezt csak jóbol mondom,ne menj. Hiába akarod megverni,hogy megmutasd neki,de könnyen lehet hogy lekésel,vagy te vered meg úgy hogy te jössz ki szarabbúl. Nekem már volt egyszer majdnem egy utcai bunyóm,de inkább otthon maradtam és leszartam ha az a csicska azt mondogatta utána hogy beszari vagyok,minthogy 1.vagy én ülnék a föld alatt késelés miatt,vagy sitten.lersze van amikor egyik se történik meg,és a végén mindenki "jól" van,de az ritka.inkább kivánd neki azt hogy bassza el a kamion minthogy te okozz neki valami maradandó sérülést vagy halált(persze halált szerintem ne kivánj,de az csak egy példa volt,tudom hülye példa)
2020. júl. 30. 23:01
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Na, hogy sikerült?
2020. aug. 2. 19:24
 14/15 A kérdező kommentje:
Egyedül jött oda a gyerek!Le akart vinni a földre mivel tudta hogy boxolok a levitelt kivédtem az elsö ütésem elöl kihajolt utána rávágtam egy bal-jobb egyenest mind a kettöt bekapta utána ö is ütött azt blokkoltam majd közel kerültem hozzá adtam neki egy felütést testre és fejre kicsit vérzett az orra és ennyi volt!
2020. aug. 4. 12:21
 15/15 Fa_ember16 ***** válasza:
na,akkor fasza. De máskor inkább maradj ki az ilyesmiből.
2020. aug. 4. 13:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!