Lányok küzdősportban! Van olyan aki simán profi szinten el tudna verni bárkit?
Csak mert bukom a bunyos csajokra es eszmeletlenul szexinek tartok egy csajt aki siman leverne barkit!
Szoval bunyos csajok irjatok!
Bárkit azért nem, de egy átlagembert vagy egy amatőr utcai bunyóst biztosan el tudnak verni
Egy tapasztaltabb küzdősportos férfit már nem tudnak megverni a küzdősportos lányok mert jóval gyengébbet ütnek és rúgnak,de talán ha épp szerencséjük van akkor becsúszhat egy KO
Én nem szeretem a küzdősportos lányokat laposra van verve az arcukon a bőr, némelyiknek görbére vagy dudára van már törve az orra szóval a küzdősport szerintem maradjon meg a férfiaknak, maximum csak önvédelemből tanuljon egy nő küzdősportolni ne azért, hogy szétveresse az arcát
Bár itt egy ellenpélda a szétvert arc témáról,meg se mondaná az ember arcról, hogy egy kis feketöves gyilkológép
"Bár itt egy ellenpélda a szétvert arc témáról,meg se mondaná az ember arcról, hogy egy kis feketöves gyilkológép"
Az első C-típusú állampolgár leütné, mint szódás a lovát. Karatéban meg egyéb olyan stílusokon, ahol nincs rendes küzdelem, persze, hogy érintetlen marad az ember arca.
3
azért szerintem akin már fekete öv van azzal nem érdemes sz.rozni
Egyébként ez csak egy formagyakorlat amit a nő bemutat az előző videón, odaáll ő küzdeni is
Egyszer elkisertem egy havert kick box edzesre az eszo megengette, hogy bealljak.
Sparga (majd szet szakadtam)
Meg bunyoztam egy csajjal.
Na az a csaj ugy szet vert, hogy napokig fajt mindenem.
Az a csaj nagyon profi volt!
Azt a csajt nem lehetne csak ugy letamadni az utcan mert harom nyari gyereket ugy leverne, hogy csak ugy zorogne!
Azota bukom az ilyen csajokra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!