HEMA kardvíváshoz milyen erőnlétre van szükség?
Figyelt kérdés
Már régóta szemezgetek a hosszúkardvívással, ősztől talán lehetőségem is lenne rá, hogy elkezdjek járni az Ars Ensis edzéseire. Az egyetlen gond, hogy nem vagyok egy sportember, és kissé túlsúlyos is vagyok. (Rajta vagyok, hogy ezen, és az egész életmódomon is változtassak, de ez hosszú idő)
Mennyire kellene formában lennem, hogy bírjam az AE edzéseket?
2020. júl. 2. 19:29
1/1 anonim válasza:
Szerintem ha egy alap saját súlyos erősítést meg valamennyi kardiót (pl. hiit programok vagy külön futás) csinálsz heti 2-3 alkalommal, őszre meglesz a kondid a víváshoz. Érdemes a nyújtásokra is figyelni, ne merevedj be nagyon addigra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!