Penny board / penny másolatot szeretnék venni lehetőleg valami mintásat tudnátok megbízható boltot/ webshopot ajánlani?
A sok negatív válasz után én írom hogy nagyon is ajánlom. Nem mindenkinek. Azoknak ajánlom akik A pontból B be szeretnének eljutni. Ha trükközni akarsz ne vegyél, ugyanis nem arra való. Ha csak pózolni akarsz, szintén ne vegyél, szerintem szánalmas. Ha nagyobb a lábad (40+) akkor a nagyobbat ajánlom, ha nem akkor mindegy. A nagyobbal egy kicsit könnyebb menni, a kicsi viszont praktikusabb, 1-2 hét alatt már magabiztosan lehet használni.
Én innen vettem egy kék beachboardod (ugyanaz mint a penny) márciusban, kb. 8-10 ezer forintért. Vannak drágább, 30 ezer forintosak is szerintem először olcsóbbat érdemes venni. Egyébként azóta jelentősen lementek az árak (:. Én nem bántam meg, abszolút megérte, karantén alatt is gyakoroltam a kertben ha unatkoztam. Mostanában általában a barátaimmal megyek el “deszkázni”.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!