A hasam alsó részét mivel tudnám eltüntetni?
Figyelt kérdés
Míg mindenhol máshol fogyok, formálodom, a hasam azon része változatlan. Centibe se változott 😭
2020. jún. 24. 14:28
1/4 anonim válasza:
Tartsd a diètád edz tovább,majd eltűnik,ne türelmetlenkedj az sem egy hét alatt került oda, idő még lemegy.
2/4 anonim válasza:
Nekem pont az ellentét, a hasamból megy, a combomról kevésbé. Ajánlom szerezz be izzasztóövet, melyet edzéskor viselj, így extrán fog a hasad izzadni. Youtube-on Chloe things 2 hetes has edzését csináld végig,elsőre lehet kicsit nehéz, de kitartás! Remélem tudok segíteni :)
3/4 anonim válasza:
És nem árt a kajára is figyelni. Csökkenteni ajánlott a cukor bevitelt, kevesebb fehér kenyér fogyasztás, több zöldség, gyümölcs aminek úgyis szezonja van! Nem vagyok hozzáértő, de nekem bevált. Az én problémám is hasonló volt, el volt zsírosodva a hasam, mindentől felpuffadtam. Minimálisan figyelek az étkezésre és máris látszik a változás, persze hónapok teltek el (4 hónapja csinálom)
4/4 ATI READON válasza:
Egy bizonyos pontra koncentrálnva fogyni nehéz, inkább az ajánlom ahogy az időd engedi mozogj és edzd az egész tested, hidd el jobban fogod majd érezni magad a bőrödben. Az erőléted is javúl majd illetve állóképesséd is. Ajánlom a rendszeres hosszab távu biciklizést, ha nincs lehetőség szabadban akkor tökéletes tud lenni a szoba bicikli is.A hastáján gyakorlatokkal tudsz a legjobban fogyni példáúl hasprés,ferde hasizom stb. ha rá keresel sokat fogsz találni de lehetőleg ne a bulvár lapok környékén kutakodj mert ott sok a szenny. Remélem segíthettem ha még konkrétabb dolgokra vagy kíváncsi szívesen segítek csak kérdezz. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!