Körte alakból lehet homokóra alakot formálni?
Figyelt kérdés
Nekem az alakom a körte és a homokóra között van mert valahogy semelyik, de lehet ha lefaragnák a derekamból akkor homokórásabb lenne.
Az oké hogy almából nem lehet homokóra de ha körtéhez vesszük akkor lehteséges?
2020. jún. 15. 00:18
1/7 A kérdező kommentje:
De lehet inkább körte mert vastag a combom.
2020. jún. 15. 00:24
2/7 A kérdező kommentje:
Csìpőm szélesebb mint a mellkasom, de nagy mellem van szóval nemtudom melyik vagyok azért írtam hogy kettő között
2020. jún. 15. 00:36
3/7 anonim válasza:
Ha szélesíted a vállad, keskenyíted a derekad, elérhető a homokóra.
4/7 anonim válasza:
Szerintem mindenkinek abból kell kihozni a legtöbbet, ami megadatott. Kicsit izmosnak (nem kigyúrtnak), formásnak kell lenni, és akkor mindegy, hogy milyen alakod van.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat nemrég elkezdtem ezdeni :) remélem lesz eredménye
2020. jún. 15. 12:49
6/7 anonim válasza:
Hátazz és vállazz sokat. Nekem sokat szélesedett a hátam és vállam tőle. Plusz hasazás is segít, legalábbis nekem keskenyítette a derekam. Étrendre is figyelj mellé. L
7/7 anonim válasza:
Rosszat nem fog tenni, az biztos! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!