Nem találom azt a sportot, ami örömet okoz. Mit tegyek?
Van rajtam 10 plusz kiló, nagyon szeretnék lefogyni. Tudom hogy koplalni nem elég, szükség van a mozgásra. Próbáltam a futást, a kondi-termet, jógát, pilatest, capoeira-t, táncot, régebben a jazz-balettet, de mindegyiket utáltam. A csapatsportok nem érdekelnek, a teniszt szeretem nézni, de anyagilag nem nagyon lenne megoldható, hogy kipróbáljam. Ahová lehet, kerékpárral megyek, de ez napi 3-4 kilométernél többet nem jelent, úgyhogy hatása sincs. Volt más is ilyen helyzetben? Mindenki azt mondja, hogy egyszer majd megtalálom a nekem való sportágat, de én kezdem feladni. Utálok sportolni, borzasztó nehezen veszem rá magam. Elképzelhető, hogy egyszer mégis találok valamit, ami tényleg örömet okoz vagy csak húzzam fel a cipőmet és húzzak el futni, mert ez úgysem lesz jobb? Az utálatot úgy értsétek, hogy ha tudom hogy délután el kellene mennem futni, reggel már ideges vagyok és előre félek, mennyire borzalmas lesz. Többször előfordult futás és kondi közben is, hogy elsírtam magam. Van olyan, hogy valaki be van oltva sport ellen?
35/nő
Én is így vagyok vele,szabályosan gyűlölök súlyzózni meg konditerembe járni,nem is értem hogy lehet ezt élvezni,mindig az eredményre és a cél elérésre kell gondolni amikor csinálod,hogy mennyivel csinosabb,vonzóbb egészségesebb leszel,én is ha ezt szugerálom akkor kevésbé utálom.
30/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!