Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mit gondoltok az ilyen,...

Mit gondoltok az ilyen, másokat megvezető és buta fitness youtuberekről?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=8qDDtm6BOfw

Tele van ilyenekkel az oldal, Chloe Ting pl. Melyik a szomorúbb, hogy ilyenek léteznek, vagy hogy milliók hisznek nekik?

2020. máj. 31. 17:18
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez tök jó általános bemelegítés vállhoz, karhoz. Mi a baj?
2020. máj. 31. 17:29
 2/10 anonim ***** válasza:
27%
Értelmezni tudnád ezek rendszerint kezdőknek vannak az ilyen programok. Érted? Kezdőknek. Attól, mert annak, aki 10 éve testépítéssel foglalkozik lehet nem lesz hatásos, de egy olyannak akinek nincs ideje eljárni edzeni munka mellett hatásos lesz.
2020. máj. 31. 17:30
 3/10 anonim ***** válasza:
88%
Dehogy lesz.
2020. máj. 31. 17:32
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Csak nem Greg barátunk videójába futottál bele?
2020. máj. 31. 17:51
 5/10 A kérdező kommentje:

#1 Tudod te :)

#2 Szóval aki kezdő, az már annyitól is tud fogyni, hogy napi 8 percen át lóbálja a karját mint egy fogyatékos, meg a semmivel tricepszezik, értem én, köszönöm.

#4 Igen, de már régóta idegesít a jelenség, gondoltam megkérdezem mások hogyan élekednek ezekről a nőkről.

2020. máj. 31. 18:10
 6/10 anonim ***** válasza:
67%

Kérdező: Látszik, hogy totál nem vagy tisztában a fogalmakkal. Kezdőt sose azt jelentette, aki már előtte évekig aktívan sportolt. Ilyen esetekben a kezdőt mindig is azt jelentette, aki előtte nem sportolt semmit se. Testépítésnél se az van, hogy fogod és egyből küldöd szériázni 30kgnyi súllyal megpakolt súlyzókkal gyúrni. Ott is kezdőknek kell az átmozgató edzésterv. Az ilyen Chloe Things és társai meg kezdő átmozgató edzéstervek lennének attól, mert más néven adják el és nem írják oda, hogy átmozgató.

Attól, mert sok feszültség felgyűlt benned mással is le tudod adni, nem azzal, hogy ilyen marhaságok miatt morogsz. Mozog vele? Mozog. Élvezi? Élvezi. Lehet később ez lesz a lökés neki és kezd el komolyabban foglalkozni bármilyen sporttal.

2020. máj. 31. 18:15
 7/10 A kérdező kommentje:
Valamelyikünk tényleg nem ért valamit, de az nem én vagyok.
2020. máj. 31. 18:17
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Alapvetoen nincs vele baj. Inkabb azzal van, ha valaki azt hiszi, hogy ha hosszabbtavon csak a ketkilos sulyzokat hasznalva ki tudja kokemenyre gyurni a picsajat.
2020. máj. 31. 19:01
 9/10 anonim ***** válasza:
24%
Pedig veled van a baj kérdező.
2020. jún. 1. 09:55
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

alapvetően nincs ezzel komolyabb baj, ha ez egy bemelegítő edzés, nyilván hosszú távon semmire sem jó, de most lusta vagyok elmélyedni a hölgy munkásságában.

a rengeteg megtekintés viszont érthetetlen.

nem az ilyenekkel van baj, hanem pl.a Rulek Zoltán meg Drugs Bunny-félékkel, akik táplálkozás témában adnak kifejezetten káros tanácsokat, mert azt hiszik, értenek hozzá.

Ez a gáz, hogy mindenféle jöttment masszőr meg autószerelő már táplálkozási szakértőnek gondolja magát, és szűrés nélkül tölthetik fel a videóikat.

2020. jún. 6. 12:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!