Valaki le tudná fordítani nekem a videót? Sokat segítene a tanulásban!
Tanulnék freeline skate-ezni,még skate-t is tudnék szerezni kölcsön,de a körülöttem lévők mind elfoglaltak,nem tudnak megtanítani rá,hogy is kell pontosan.Csak azt mondták,gyakoroljak,de mivel nem tudtam,mit is kell pontosan,csak szerencsétlenkedtem.Találtam egy videót,amiben lépésekben mutatja meg(elvileg),hogyan maradj rajta,stb.Az lenne a kérdésem,hogy valaki le tudná fordítani a videót?(Leszedi,feliratot rak rá,újra felteszi,gondolom.)Nagyon megkönnyítené a helyzetem :)
Tudom,ez nem szorosan a Sport téma körhöz tartozik,de lényegében ez is egy Sport,még akkor is,ha csak a fordítás kérem :)
http://www.youtube.com/watch?v=fgh0sqGacnU&translated=1
szerintem a képekből sokkal többet tanulsz, meg a próbálgatásból, mert csak úgy szerzel tapasztalatokat.
Lefordítani le tudnám, de nem értek a számítógéphez, ezért néhány fontos dolgot leírok neked ide, amiket mond.
Első lépés: Elhelyezkedés. Amikor felszállsz rá, ne csak a talpad elejét vagy a felét rakd rá, és ne a lapnak a szélére, hanem a közepére tedd.( ahogy a videón mutatja). Ha gurulsz, és a lábaid szétmennek, akkor ne tedd le a lábad, hanem csak fordítsd meg, és próbáld meg visszaterelni, amíg egyensúlyba kerülsz. És ha már tudsz rajta biztosan állni és gurulgatni, jöhet a második lépés: a gyakorlat. Egyszer kifordítod a lábad, egyszer befordítod, így tudsz haladni. Ezt mutogatja, mikor a korlátnál forgatja a lábát, és csináld vagy 10szer, és ha már jól megy, elengedheted a korlátot. harmadik lépés: használd a tested, forgasd. Erre nem mond semmi használhatót, csak csináld érzésből, és kövesse a lábad a tested. 4.lépésnél a nyilak alatti szövegek: told hátra az egyik lábad. Fordítsd ki a lábfejed.(ezt leírja kétszer) Aztán a következőnél írja: fordítsd ki a lábfejed, és told ki a lábad, abba az irányba. Ezt csinálja 7.03 körül.
Nem tudom honnan veszed hogy bárki is elszórakozna 0,5-1 órát azért hogy lefordítson neked egy videót ...
Az első amúgy minden fontosat leírt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!