Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Elkezdhetnek így rúdfittnesre...

Elkezdhetnek így rúdfittnesre járni?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Mostanában elég sok szabad időm volt, és rátaláltam a rúd fitnessre vagy rúd sportra, kinek hogy tetszik. Megmondom őszintén ezelőtt csak úgy élt bennem ez a mozgásforma hogy a táncos lányok az éjszakai bárokban kelletik magukat. De ez sokkal több annál. Nagyon megfogott, szeretném kipróbálni és ha nem tetszik akkor legalább megpróbáltam.De több kétségem is van. Az egyik hogy nem vagyok jelenleg túl jó erőnlétben. Igazából átlagos alkatom van átlagos testsúllyal de félek, hogy nem bírnám a saját testsúlyos edzést. A másik dolog ami aggaszt hogy mivel még középiskolába járok, hogy az osztálytársaim és/vagy a tanáraim megszólnának emiatt. Ha valakinek bármi tapasztala van a témával kapcsolatban, írja le, nagyon hálás lennék.

2020. máj. 20. 16:34
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Menj el nyugodtan.
2020. máj. 20. 18:58
 2/4 anonymousreview60 válasza:
100%
Nyugodtan. Ha lány vagy, olyan trükköket tanulsz, hogy minden srác elcsöppen tőled. Ha fiú vagy, egy Adonosz leszel, és max addig leszel cikizve, amig a kockás hasad és az acélos segged miatt az összes csaj rádtapad.
2020. máj. 20. 20:39
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, egyébként lány vagyok.
2020. máj. 20. 21:00
 4/4 anonim válasza:
100%

Szia!

Énis úgy mentem előszőr rúdfitnesz edzésre hogy nem voltam a legfényesebb erőlétbe, de pontosan ezért kezdtük az alapoknál és így egyre erősebb leszel és minnél könyebben fognak menni a pózok.Engemis csúfoltak/csúfolnak mai napig meg az éjszakai táncolásra gondolnak, de őszintén szólva ők nem tudják hogy mekkora igyekezett és erő van benne, előre könnyű nekik ítélkezni.

2020. dec. 31. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!