Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Tudnátok tippeket adni?...

Tudnátok tippeket adni? Milyen program vált be nektek?

Figyelt kérdés
Szóval elkezdtem cloe ting (bocsi a helyesírásért) két hetes has és fenék programját. Csináltam egy hétig kicsit látszott az eredmény is, de jobb lett volna ha nem eszem meg minden hülyeséget. Azt akarom hogy szerintetek melyik a legjobb programja, ami beválik, kb két hétig szeretném először csinálni hogy látok e fejlődést, de persze itt már egészségesen eszem, és cukrot és a lisztet próbálom erre az időre száműzni, ez igazából megy :). Vagy ajánlotok valami mást? - Ez a cloés program mellett végzek még két ilyen "30 day challenget" hasra. Szóval egyben az lenne a lényeg hogy milyen programokat tudnátok két hétre? (ha sikerül folytatnám). A hasam nem nagy, csak az alján egy kicsit jobban "kiáll", gondolom értitek. Esetleg valami kaját tudtok ami nem főtt tojás vagy zöldség /gyümölcs saláta?
2020. máj. 17. 11:52
 1/5 anonim ***** válasza:

Szerintem a régi 35 napos summer shred programja nagyon jó mert a sok kardió és HIIT miatt fogyni fogsz, de mivel vannak benne erősítős videók felső testre is meg alsó testre is, így egy picit tónusosabb is lehetsz tőle. Ha meg a hasad zavar nagyon akkor van két flat tummy programja is ami kifejezetten arra fókuszál. Attól függ, mi a célod?

Viszont ne csak 2 hétig csináld mert az nem elég, igazán látványos eredményhez kitartó munka és helyes táplálkozás kell. Ha fogyni szeretnél legyél kalória deficitben, ha meg izmot akarsz építeni akkor sok fehérjét fogyassz.

2020. máj. 17. 12:49
 2/5 anonim ***** válasza:
Tényleg nehéz lett volna megnézni, hogy írja a nevét, mint bocsánatot kérni?
2020. máj. 17. 12:49
 3/5 A kérdező kommentje:
#1 hasról szeretnék kicsit, hogy legyen laposabb, és a lábam is kicsit vékonyabb. Persze, nem csak két hétre gondoltam, úgy értem hogy ha be válik azt folytatom, ha nem akkor mást próbálok ki. köszii szépen amúgy :))
2020. máj. 17. 13:37
 4/5 anonim ***** válasza:
Abban biztos vagyok hogy lány vagy de hány éves? magasság, kiló? ezektől is függ
2020. máj. 17. 13:51
 5/5 A kérdező kommentje:
Lassan 13,165 cm, 58 kg körül
2020. máj. 17. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!