Gumilövedékes fegyverhez kell engedély?
Az EU tiltás itt és most még lényegtelen a szalagcím elolvasása nem mindig elég...)
Ha gumizható és muzeális kategória a puska, akkor otthon engedély nélkül tartható.
#5 téged mér zavar ha valaki tart otthon gumis fegyvert? Védeni akarja magát és a családját amihez joga van. És nem lesz betiltva, csak név szerint azok a gázpisztolyok amik képesek gumilövedék kilövésére, de ezek
Is csak 2023.01.01. töl bár ezek eddig se voltak olyan hatékonyak mint a muzeális társaik.
Szóval kérdező vehetsz nyugodtan, nem
kell hozzá engedély otthon tarthatod, VISELNI NEM VISELHETED!! És ha veszel, muzeálisat vegyél, linkelek egy pár puskát
Vehetsz.
Az EU nem tiltotta és nem is tiltja be! Muzeális gumis, otthon lehet.
Ami be lesz tiltva, az a gumizható gázpisztoly, de az sem visszamenőleg.
Azaz, ha most veszel egy Alfa G szériás pisztolyt, és viselésit csináltatsz, akkor hiába lesz tiltva, viselheted, csak már másikat nem vehetsz.
DE ez a tiltás csak 1-2 év múlva lesz...ha lesz addig EU.
5.-nek meg.
Ne vegyél ilyet! Inkább veresd agyon magad az utcán, mintsem legyen fegyvered, amivel megvéded magad! >:)
#8 ja jó cucc én is szemezgetek vele,
Még ez az amit én is nézegetek, csak ennek a linkjét nem találtam meg amikor írtam.
"Inkább veresd agyon magad az utcán, mintsem legyen fegyvered, amivel megvéded magad! >:)"
Nem mindenki a hős utcában meg a Diószegiben él ám mint te...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!