Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Karról hogy lehet izmot...

Karról hogy lehet izmot leépíteni hogy vékonyabb legyen?

Figyelt kérdés
Nem olyan nagy a különbség a jelenlegi és a kívánt méretek között. A felkarommal van bajom, mert anno sajnos anyukámra hallgattam kondizásnál és nagyobb súlyokkal kondiztam. Sokaknak vam ekkora felkarja, viszont én vékonyabb voltam és szebb lenne ha csak szálkás lennék. Lehetséges valahogy leépíteni hogy vékonyabb legyen ha körbemérem és ne nyúljon meg a bőr? Nem tudom számít-e de fiatal vagyok.
2020. máj. 10. 11:06
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Számít, hogy fiatal vagy, fiatalabbaknak még valamennyire elnézzük az ostobaságot. Biztosan nincs akkor izmod, amit szükséges lenne leépíteni.
2020. máj. 10. 11:08
 2/2 A kérdező kommentje:
Nem a véleményedre voltam kíváncsi. Azt majd én elődöntöm, hogy hogy akarok kinézni.
2020. máj. 10. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!