Mennyire ajánljátok a futópadot?
Most fogytam le annyira, hogy belevágjak az intenzívebb mozgásba is, amit elbír a lábam. Viszont sok ok miatt nem szertnék a szabadban futni.
1.Ugyanolyan hatása van a futópadnak is? 2.A helyes étkezés mellett elegendő, ha rendszeresen használom?
3.Mennyi használatot javasoltok?
Köszönöm a válaszokat! :)

1. A hatása hasonló, csak itt f.padon nem kell elrugaszkodnod, mert a szalag megy alattad, nem te tolod előre magadat, tehát csak jártatod a lábad, könnyebb futni.
2. Szerintem elegendő használni, amennyiben rendszeresen, következetesen használod.
3. Nem tudom milyen szintről indulsz, ha nagyon lentről, akkor tempós sétával kezd, napi 1 óra. Majd napi fél óra lassú kocogás stb. de erre vannak jó edzéstervek kezdőknek, aztán meglátod hogy bírod.

Milyen ok miatt nem szeretnél a szabadban futni?
1. Nem teljesen, mert nincs légellenállás, nem 100%-ban ugyanaz az érkezés. Futópadon ugyanaz a sebesség könnyebb, ezért nem lehet egy az egyben összevetni. Akik csak futópadon futnak, azoknak nehézségeik akadhatnak, ha egyszer szabadban kell futniuk.
2. Mihez elegendő, mi a cél?
3. Attól függ milyen szinten vagy, és mit szeretnél elérni vele. Idővel nyilván egyre többet, bár szerintem szabadban futni sokkal jobb.

Szerintem próbáld ki egy edzőteremben..
Nem mindenkinek jön be.
Az én véleményem az hogy otthonra akkor érdemes-futáshoz- ha tényleg használod és akkor legalább egy 2,5 lóerőset, olyat akinek van itthon rendes szervíz háttere..
Ráadásul van egy komfortérzet a termes padon..mivel nagy és masszív..na ez az otthonin nem lesz ugyanaz
Már voltam edzőteremben, futópadon is, de most már falun lakom, nehéz megoldani a beutazást. Nagyon kövér voltam, most már nincs rajtam annyi felesleg, de szeretnék normál testalkatú lenni. A bmi szerint még túlsúlyos vagyok.
Nem akarok a vénasszonyok meg az ugató kutyák mellett futni, meg kisbabám van, nem mehetek el akármikor otthonról.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!