Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mennyire ajánljátok a futópadot?

Mennyire ajánljátok a futópadot?

Figyelt kérdés

Most fogytam le annyira, hogy belevágjak az intenzívebb mozgásba is, amit elbír a lábam. Viszont sok ok miatt nem szertnék a szabadban futni.

1.Ugyanolyan hatása van a futópadnak is? 2.A helyes étkezés mellett elegendő, ha rendszeresen használom?

3.Mennyi használatot javasoltok?

Köszönöm a válaszokat! :)

2020. máj. 7. 18:58
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

1. A hatása hasonló, csak itt f.padon nem kell elrugaszkodnod, mert a szalag megy alattad, nem te tolod előre magadat, tehát csak jártatod a lábad, könnyebb futni.

2. Szerintem elegendő használni, amennyiben rendszeresen, következetesen használod.

3. Nem tudom milyen szintről indulsz, ha nagyon lentről, akkor tempós sétával kezd, napi 1 óra. Majd napi fél óra lassú kocogás stb. de erre vannak jó edzéstervek kezdőknek, aztán meglátod hogy bírod.

2020. máj. 7. 19:14
 2/5 anonim ***** válasza:
68%

Milyen ok miatt nem szeretnél a szabadban futni?

1. Nem teljesen, mert nincs légellenállás, nem 100%-ban ugyanaz az érkezés. Futópadon ugyanaz a sebesség könnyebb, ezért nem lehet egy az egyben összevetni. Akik csak futópadon futnak, azoknak nehézségeik akadhatnak, ha egyszer szabadban kell futniuk.

2. Mihez elegendő, mi a cél?

3. Attól függ milyen szinten vagy, és mit szeretnél elérni vele. Idővel nyilván egyre többet, bár szerintem szabadban futni sokkal jobb.

2020. máj. 7. 19:16
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem próbáld ki egy edzőteremben..

Nem mindenkinek jön be.

Az én véleményem az hogy otthonra akkor érdemes-futáshoz- ha tényleg használod és akkor legalább egy 2,5 lóerőset, olyat akinek van itthon rendes szervíz háttere..

Ráadásul van egy komfortérzet a termes padon..mivel nagy és masszív..na ez az otthonin nem lesz ugyanaz

2020. máj. 7. 19:17
 4/5 A kérdező kommentje:

Már voltam edzőteremben, futópadon is, de most már falun lakom, nehéz megoldani a beutazást. Nagyon kövér voltam, most már nincs rajtam annyi felesleg, de szeretnék normál testalkatú lenni. A bmi szerint még túlsúlyos vagyok.

Nem akarok a vénasszonyok meg az ugató kutyák mellett futni, meg kisbabám van, nem mehetek el akármikor otthonról.

2020. máj. 7. 19:30
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha túlsúlyosnak érzed magad, akkor ne fuss, inkább szobabiciklit használj, az kíméli a térdeidet. Vagy olyan futópadot válassz, amin lehet dőlést állítani, és akkor lehet rajta sétálni folyamatosan emelkedőn, több kalóriát használsz akkor is.
2020. máj. 8. 09:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!