Gáz lányként sportmelltartóban és rövidgatyában futni?
Amint az időjárás engedi, szívesen összekötném a napi futásomat a napozással is.
"Ciki" lenne utcán (kertvárosban), vagy a parkokban található futópályákon póló nélkül, sportmelltartóban futni?
Leggings...fiún???
Túl öreg és túl hetero vagyok.
Igen, fiún. Télen mindenki abban fut. Én pl ilyet hordok:
De te az eddigiek alapján egy apácaneveldében élsz, megértem, ha ez furcsa neked.
12.-nek.
Én, férfiként, melegítő vagy taktikai nadrágban futok.
Viszont van kiltem!
“ A strand nem az utca..”
Az lehet, de akkor ezen az alapon a röplabdások és az úszók se így öltözzenek. Ők is csak sportolnak. És a kérdező sem valószínűleg a belvárosban fog futni, hanem futópályán vagy parkban.
16.
A FÜRDŐ/ÚSZÓ ruha, az sem utcára való, és más, mint a fehérnemű.
De mit várjak a mai emberektől, amikor papucsban mászkálnak a belvárosban, atlétában, vagy a bugyinedvesítő zokni+szandál kombóban?
Mintha itthon forgatták volna: [link]
#19 Igazad van, csak tudod ez sokaknak fáj. Nem mindenki mer így futni, szégyellősek, félnek, hogy más mit mond.
Azt megértem, hogy gyerekek ne tegyék ki mindenüket meg ne mászkáljanak tangában ez teljesen jogos.
De miért ne lehetne sportmelltartóban, rövidnadrágban futni?
Aki tényleg ezt gondolja, annak problémái vannak a testképével.
Jöhet a lepontozás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!