Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szerintetek nagyon sok lenne?

Szerintetek nagyon sok lenne?

Figyelt kérdés
Sziasztok, az lenne a kérdésem, hogy mivel mindig is rengeteget sportoltam, és életem a tánc, ezért mivel idén már nem tudnék, sehol jövőre elkezdeni versenytáncolni. Nem is ez lenne a lényeg, hanem hogy jövőre szombatonként lenne egy plusz angolórám, hétfőtől péntekig iskolázom, általában délután 2-ig. Ezen kívül táncolok 2 iskolai csoportban versenyszerűen, de ahol latin táncot tanulunk minden bizonnyal abba kellesz hagynom pár hiányában. A tanulmányi eredményem kitűnő, de semmit sem kell szinte tanulnom,(emellett tanulmányi versenyekre is járok) és jövőre felvételizek (az iskola már megvan). Bírnám ezt így, vagy rohangálnom kellene jobbra balra, és csak szét lennék hullva a sok program miatt?

2020. ápr. 29. 00:10
 1/1 anonim ***** válasza:

Először is, a kérdésedre a választ csak te tudhatod, hogy mit fogsz bírni, mi nem.

2: abba kell hagynom *

ez a "kellesz"-es ragozás valami vidéki dolog, hagyd el mert parasztnak fognak nézni, bármilyen kitűnő is vagy :D

3: a tánc inkább művészet mintsem sport. Tudom, leizzadsz, elfáradsz. De akkor a kőművesség is sport lenne, ha ez az alapja a sportoknak. Lsd.: a legtöbb kövér lány hip-hop táncos "nagy sportoló".

23/F

2020. máj. 3. 19:12

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!