Neked használt a PILATES? Többi lenn
Akik próbálták huzamosabb ideig a pilatest:
1. Szebb, tónusosabb lett tőle a testetek?
2. Szerinteted igaz az idézet? : "Közérzeted 10 alkalom után jelentősen javul,
Tested 20 óra után megszépül,
és 30 óra után teljesen átalakul..."
3. Mozogtál mellette mást is?
4. Bármi megjegyzés, tipp a pilatessel kapcsolatban?
(Nem lefogyni akarok vele, 2-3 kg plusz van rajtam; csupán kicsit szebb, izmosabb testre vágyom. 18/L)
Nem alakult át teljesen a testem meg satöbbi.
De jobb lett a tartásom, és mivel ülő munkát végzek, néha fájt a derekam meg a vállam, ez elmúlt nagyjából, de csak akkor, ha minden nap, vagy legalább másnaponta csinálom a gyakorlatokat.
Mellette crossfitre jártam, illetve futok meg kerékpározok. A crossfit most kiesett, amit érzek is, próbálok helyette itthon edzeni, de nem ugyanaz...
Az idézet részben igaz. Hamar megerzed a hatasát, a tartasodon 2-3 hét utan mar latvanyosan javit, jobb a rartas,szebb a test alakja. A mely izmokat erősíti a tartóizmokat,mindenkeppen előnyős es ajanlom, erős alapra lehet igazán jol epítkezni.
Megkímeled magad a hat vall derékfajdalomtol. Hasizomra szerintem nagyon jó teljesen mashogy formalja. De mellé mindenkepp mást is csinalj, pl sulyzós edzesek. A pilates ad egy jo alapot ami hosszutávon nagyon jó hatassal lesz meglátod.
Én 12 éve csinálom. Imádom.
Kb egy éve jártam, heti kétszer pilatesre, és szombatonként úszni, egy kmt, amikor hazamentem. (Külföldön élek).
A rám váró anyukám és keresztanyám első megjegyzése az volt, hogy milyen szép izmos lettél. (Nem testépítő-féle kigyúrt izmos).
Betegek gyógyítására, rehabilitációra lett kitalálva. Fogyásra konkrétan nem való, de az össztestképet változtatja meg és ugyanazzal a súllyal jobban fogsz kinézni. Jobb tartásod lesz, tónusosabb feszesebb izomzatod.
Mivel nyújtó erősítő gyakorlatokból épűl fel, kifejezetten ajánlott derék-hát-váll-nyak-térd fájósoknak, ülő munkát végzőknek.
Fogyásra futás, ellipszis tréner, airbike, sima utcai bike és kalória deficit.
A fenti reklám szöveg illúzió valamivel el kell adni a pilátest...semmilyen változáshoz nem elegendő 20 óra! És önmagában a mozgás sem elég a táplálkozás is fontos, mert hiába mozogsz 3 órát, ha este lecsúszik egy csülök kis hasáb burival egy pofa sörrel vagy chips colával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!