Mit gondoltok a rúdfitnessről?
Figyelt kérdés
2020. ápr. 15. 16:14
1/6 anonim válasza:
Az egyetlen sport, amit szeretek nézni.
2/6 anonim válasza:
Ha tapasztalat érdekek, akkor: remek saját súlyos edzés.
Ha az, hogy mit gondolnak róla általában: a pasik nyilván sorra teszik a megjegyzéseket, amíg fel nem teszem őket a rúdra, hogy csináljanak egy hónaljba szorítós zászlót (ez még aránylag a legkönnyebb), handspringet, iron x-et, vagy válltámaszt. Esetleg megmutatok egy fonjit (azt már kipróbálni nem hagynám, de nem is akarják). Ezek mind férfiasabb erőelemek. Hamar megtapasztalják, hogy nem egyszerű. Emiatt nekem már nem szólnak be, pláne, mert rengeteget izmosodtam, ami a felsőtestemen látványos. Egy látványosan erős, izmos nőnek pedig nem szólnak be :D
3/6 A kérdező kommentje:
Jó a közösség az edzéseken? Átlagosan hány éves emberek jelennek meg ott? :D
2020. ápr. 15. 18:30
4/6 A kérdező kommentje:
Valamint az alsó testet erősíti?
2020. ápr. 15. 18:31
5/6 anonim válasza:
Egyetemi klubban edzek, így nyilván ez a korosztály nagyrészt. Van 1-2 idősebb is, de nem sok. Lábat, feneket csak minimálisan eddz ez a sport, de mi szoktunk néha erősítést tartani rá. Leginkább felsőtestet erősít. Nekem mondjuk ez nem volt hátrány, rengeteget javult a tartásom, pedig elég görbe voltam az elején. És amúgy is fenékre/combra hízok, így arányosabb lettem. Bár itthon már erősítek mindent is, nagy unalmamban, úgysem árt.
6/6 anonim válasza:
Kimaradt: én nagyon szeretem edzőtársaimat, edzőimet. Most is tartjuk a kapcsolatot több csoportbeszélgetésben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!