Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ha kimegyek kutyát sétáltatni...

Ha kimegyek kutyát sétáltatni akkor megbüntetethetnek?

Figyelt kérdés
Ti sétáltatjátok a kutyát most? Állítotak már meg nem csak a sétáltatásert. Gondolom nem, de inkább megkérdezem. 17 éves vagyok mivel itthon kell lenni, elég sok rendőrt láttam ere felé ahol nem annyira szoktak mászkálni :/ válaszokat előre is köszönöm!

2020. ápr. 13. 22:34
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Még a legszigorúbb kijárási tilalomnál is engedélyezve van a kutyasétáltatás.
2020. ápr. 13. 23:18
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Egy hete néztem legutóbb kábé híradót, akkor azt mondták , hogy kirándulni is lehet, a szabályok betartásával. Tehát pl tök közel egymáshoz csak olyanok sétáljanak, akik amúgyis együtt laknak, de amúgy mindenki mások között legyen minimum másfél méter távolság, puszit, kézfogást kerüljük most , ha összefutunk valakivel. Szerintem amúgy állatkínzásnak minősülne, ha mondjuk emeletes házban laktok és nem vinnéd le a kutyát. Tehát vigyed le mindenképpen a kiskutyádat.
2020. ápr. 13. 23:23
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
*ja és még lehetőleg a tömegközlekedési járművökön is törekedni kell a másfél méteres távolság megtartására.
2020. ápr. 13. 23:24
 4/5 anonim ***** válasza:
69%

*ja meg olyan is volt, de talán nem annyira vált be amint olvastam, hogy 9 előtt volt nagyon nagy tömeg, meg 12 után is nagyon nagy tömeg volt-nálunk nem én járok vásárolni (ja és igen, vásárolni lehetőleg egy családból egy ember menjen) ; hogy a 65 év felettiek használhatják a boltokat kizárólag 9-12 óráig; meg a kajáldák például csak 15 óráig lehetnek nyitva; ja és szal a 9-12ig kb ilyen pangás van előtte meg utána pedig ilyen roham, a boltokban, ahogy olvastam; addig meg legalább eloszlott jól a tömeg; a legtöbb helyen azt hiszem, már korlátozva is van, figyelik, hogy hány ember mehet be egyszerre;

azt hiszem, hogy amúgy az élelmiszerboltokon, patikákon, drogériákon kívül mindennek zárva kell lenni végülis. Amik meg ilyenek, hogy étterem, 15 óra után annak is zárnia kell.

2020. ápr. 13. 23:28
 5/5 anonim ***** válasza:
Senki nem mondta, hogy nem lehet kutyát sétáltatni. Talán el kéne olvasni a pontos szabályokat, mielőtt elkezdesz pánikolni.
2020. ápr. 14. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!