Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Nektek sincs kedvetek futni?

Nektek sincs kedvetek futni?

Figyelt kérdés

A hülye vírus miatt törölték az összes versenyt. Így semmi értelme nincs.

Nem is értem miért kellett törölni őket, sportembereknek erős az immunrendszere, nem kapják el a vírust...

2020. ápr. 13. 09:22
 1/10 anonim ***** válasza:
75%

Akkor nem láttad azt a 38 éves, két gyermekes brit anyukát, aki konditeremtulajdonos fitnesszedző, és 2 hete fektették be kórházba.

Fajin sportember lehetsz te is, ha versenyek miatt futsz, meg elsősorban az motivál.

2020. ápr. 13. 09:38
 2/10 A kérdező kommentje:

Úristen megbetegedett egy sportos ember. 1. Egy darab. Uno.

A mennyiből?

2020. ápr. 13. 09:39
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a leginkább SPORTOLNI LENNE KEDVEM!!!

(Jó a futás is, de inkább egy gyorsabb tempójú gyaloglásra gondoltam...)

2020. ápr. 13. 12:25
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
"sportembereknek erős az immunrendszere, nem kapják el a vírust..." Ez sajnos nem így működik.
2020. ápr. 13. 13:53
 5/10 A kérdező kommentje:
4 pedig de 🙂
2020. ápr. 13. 14:29
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Én nem a verseny miatt futok, így az sem érdekel hogy törölték őket, pedig nekem is van bent nevezésem.

Futok tovább, most több időm is van rá. A verseny nem lényeges.

2020. ápr. 13. 16:11
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Van két olyan ismerősöm is akik krónikus beteg léttükre (szív/érrendszeri betegség, a másikuknak meg a tüdejével van baj) rendszeresen eljárnak a Vivicittára meg hasonló helyekre. Itt meg is dől a "minden sportoló egészséges immunrendszerű" ötleted, mert attól még hogy ezek ketten jóval egészségesebben élnek fajtársaiknál, piszkos nagy bajban lennének, ha a vírus megtalálja őket.
2020. ápr. 13. 17:30
 8/10 A kérdező kommentje:

"A verseny nem lényeges."

Ha nem lényeges akkor miért is neveztél?

2020. ápr. 14. 12:48
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
pont te mondod már meg milyen az erős immunrendszerű ember aki csak akkor fut ha egy egész csorda láthatja a lábszárizmait
2020. ápr. 14. 22:57
 10/10 A kérdező kommentje:
Igen, én mondom meg 🙂
2020. ápr. 15. 10:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!