Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » A kijárási korlátozás alatt...

A kijárási korlátozás alatt lehet egyedül az erdőben turistaösvényen menni?

Figyelt kérdés
Szívesen kimozdulnék már kikapcsolódni. A korlátozás alatt rendben van, ha egyedül, erdei turistaösvényen megyek végig? Párszor kisebb falukba is bemegy, de nem csak átsétálok rajtuk, nem állok meg, nem megyek be se boltba, se sehova.
2020. ápr. 9. 16:09
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem lehet. De tökmindegy, mert az erdőben elég ritkán vannak rendőrök.
2020. ápr. 9. 16:21
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ki lehet menni, de dugig vannak az erdők emberekkel. Lehet hogy pár kilométeren nincs senki, de összefuthatsz könnyen csapatokkal.
2020. ápr. 9. 16:26
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Elméletben most még lehet, de...

A "kis faluban" lehet, h. lincsközeli hangulat fogad...

Egyre több helyen már a falu határában ki van téve a tábla, hogy "Turisták haza!!!"

Megjegyzem, ugyanezek a faluk majd a korlátozások elmúltával könyörögni fognak, hogy menjenek hozzájuk a turisták, mert úgy elestek az idegenforgalmi bevételektől...

Én szerdán voltam túrázni, egyedül, és a kijelölt turistaút átment egy falun, nem volt összesen 500 méter, de ketten is beszóltak, h. "mi a f***é' nem maradtá' otthon?!"

2020. ápr. 9. 16:39
 4/5 anonim ***** válasza:
52%

Egyre több helyen már a falu határában ki van téve a tábla, hogy "Turisták haza!!!"

Budapest határán is ki kéne tenni táblákat. Vidékiek haza!!!

2020. ápr. 9. 21:52
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem faluból kell indulni, és kész. Múlt héten is megoldottuk, Budai-hegység, egész nap 3 emberrel találkoztunk. A Budai-hegységben is ismertem egy szép, de nyugis útvonalat, sajnos az egyik legnépszerűb túrablogger írt róla, így oda nem megyünk, de van másik, ahol a tippem, hogy 1 emberrel sem fogunk találkozni. Nyilvan nem írom le, hol.
2020. ápr. 10. 08:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!