Chloe Ting videoi, edzesprogramjai hatasosak? Leirnatok a ti velemenyeiteket rola?
A 26 napos hourglass programot csináltam meg novemberben, nagyon hatásos volt.
Ma kezdtem a 2 weeks shred challenget - akik előttem megcsinálták, csupa pozitív eredményt értek el.
Én megspékelem egy kis Pamela Reiffal is.
A 2 hetes shred challenget fejeztem be most kb két hete én is, megspékelve még néhány videóval, nekem is látványos volt az eredmény! Most a hourglass challenget kezdtem el.
Én nem fogytam igazából a súlyom ugyanakkora maradt, de előtte is vékony voltam, nem diétáztam meg ettem máshogy, ezzel viszont izmosabb lettem, kockás a hasam, és sokkal jobban érzem magam :)
A második válaszoló vagyok — sosem mérem magam, így nem tudom, hogy a súlyomból fogytam-e, viszont optikailag jobban néztem ki a hourglass után, mint előtte, többen is megjegyezték. :)
Most tartok a 2 weeks shred 7.napján, és érzem, hogy erősebb a hasizmom, illetve a Pamela Reif videóknak köszönhetően a lábizmom is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!