Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Kérhet-e videót az otthoni...

Kérhet-e videót az otthoni tesióráról a tanár a távoktatásban?

Figyelt kérdés
Elég szégyenlős vagyok a kamera előtt és nem nagyon szeretnék videót küldeni.

2020. márc. 23. 17:24
1 2
 11/13 anonim válasza:
74%

6-os és 10-es!

Inkább az szánalmas, hogy lehurrogjátok a kérdezőt, amikor valami olyat állított, ami tényleg súlyos. Honnan veszítek, hogy lusta? Nekem is volt ilyen tesitanárom, aki folyton fogdosta a lányokat, és higyjétek el, én sem küldtem volna neki videót magamról...

Szóval kedves kérdező, ha tényleg ilyen a tanárod, akkor nagyon sajnálom.

2020. ápr. 2. 09:39
 12/13 anonim ***** válasza:
0%
Azt magyarázd meg, hogy miért szégyellős valaki EGY kamera előtt, mikor ugyanazt 30 szempár előtt vígan megcsinálja a rendes tesiórán????
2020. ápr. 2. 13:24
 13/13 anonim válasza:
100%
Mivel amit kamerával felvesz és elküld valakinek, azt már soha nem lehet visszaszerezni, kikerülhet az internetre, rossz dolgokra is felhasználhatják, míg ami élőben történik, az egyszer megtörtént, egyszer látták és ennyi, nincs megörökítve.
2020. ápr. 12. 20:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!