Trambulin vásárlás előtt állunk, tudnátok segíteni?
insportline-t tudom ajánlani. De ott csak a védőháló annyi amennyit rászántok.
Én úgy vagyok vele, olcsó húsnak híg a leve. Legyen jó minőségű, a rugók rozsdaállók, bírja ki amit ki kell, lábak stabilak, háló körbe, satöbbi.
Emag román fos. Engem már többször át.sztak ott. Megrendeltem amit akartam és pont nekem már elfogyott de még szólni is .sztak hogy nem lesz, sőt azt mondták lesz közben gyártásba se volt (460 ezer forintos laptopról beszélünk amire hitelt vettem fel, és jöhettek a macerák. Durciból most épp egy 600ezres laptopról írok, kapja be az egész emag).
tescoból sportfelszerelést nem ajánlok, forintos, minősége is olyan, nekem deszkám volt onnan, tönkre is ment hamar. Nagyon maximum ilyen basic helyek mint Hervis, Dechatlon. Soroksári Dekatlonnak szokott lenni ilyen kinti sátra, outlet cuccokkal olcsóbban, néha trambulint is látni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!