A vírus idején ugye lehet járni kirándulni, erdőbe, futni stb?
Tudom hogy vágysz a szabadba én is rendszeresen futok, kirandul a csalad DE muszaj ezeket a dolgokat MASOK es SAJAT szeretteink erdekeben felretenni es tenyleg CSAK akkor hagyjuk el a hazat ha elelemert vagy a gyogyszertarba kell mennunk. Ne veszelyeztessuk feleslegesen az egeszsegunket! Sokkal sulyosabb a helyzet mint gondolnank...a ketoldali tudogyulladas nem egyszeru megbetegedes...a magas laz ami napokon at tart nagyon veszelyes ugyhogy ELOZZUK MEG AMIT LEHET! Nekem edesanyam emlodaganatos kezeleseket kap es nem szeretnem elvesziteni... apukám cukorbeteg, nagymamam immunbeteg es a nagypapam szivbeteg... mindketten 70 ev felettiek
Kerlek ne kockaztass ha nem muszaj! Vigyazzunk egymasra!
Hát nézd, nem hiszem hogy sok rendőr lenne az erdőben. :D
Én komolyan veszem a járványt, de hétvégente ki fogunk menni a párommal kirándulni. Nyilván olyan helyre, ahova mások nem járnak, és nyilván csak mi ketten, nem csődítjük össze az egész haveri bagázst. Ja, és nyilván olyan helyre, hogy ne kelljen az odajutás közben se másokkal érintkezni. (Elég könnyű, a házunk mögött kezdődik az erdő, ahol 5 év alatt egyszer találkoztunk egy másik emberrel.)
Jelenleg egyébként nincs kijárási tilalom. Ha az lesz, akkor hivatalosan nem lehet ilyet.
Apámmal van két kutyánk, közepes testűek, muszáj lemennünk legalább napi 3x, de inkább négyszer. Éjjeli sétánál max messziről látunk valakit.
Ezen kívül ma voltam a libriben, átvenni néhány könyvet (köztük van olyan is, ami kell a felkészüléshez, tehát nem csak szórakozás), ami mivel 10 percre van, nem fizettem 1000Ft pk-t. A többi csomagomat futár hozza. Lehetőség szerint nem hagyom el már a házat, max ha nagyon kell valami, 2 percre lévő kisbolt + amíg apámnak van munkája, heti 1 bevásárlás, amire kötelezően kell mennem.
Nem kószálok, nem találkozok senkivel, anyámat skype-on fogom látni, talán az egyik barátnőmmel is megoldható ez.
Egyébként amennyire a saját kis pénzemből tudtam, raktároztam kézmosó szappant, betétet, nedves kéztörlőt, mosóport és wc papírt, 4 darabosat. Ennyivel kevesebbért kell lemenni, főleg most, hogy a legközelebbi dm ideiglenesen bezárt. Valószínűleg még lesz még egy köröm a kisboltba, hogy tusfürdőt és shampont vegyek, és a legközelebbi alkalommal kiharcolom, hogy ne kelljen apámmal mennem vásárolni, maximum lemegyek a ház elé, hogy segítsek felhozni a cuccokat.
18/l
Egyelőre lehet kirándulni, persze.
Amúgy még nincs kijárási tilalom sem. Nemsokára lehet, hogy lesz, de most még csak ajánlás van. (Amit amúgy természetesen meg kell fogadni.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!