Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ilyen esetben megtennétek,...

Ilyen esetben megtennétek, hogy nem szóltok az edzőnek, hogy nem mentek többet?

Figyelt kérdés

Kicsit több mint fél éve járok edzeni, nekem igényem van arra,hogy edzőm legyen, tudnám egyedül is csinálni, de ez motivál hogy lemenjek stb...

Sok minden nem tetszett, olyan téren, hogy ő mondta meg hogy mikorra menjek mert neki több vendége van, meg volt,hogy nem tartott edzést mert dolga volt itt-ott (bár ez utóbbi csak 1 hónapig volt de akkor sokat lemondott amit ugyan úgy fizettem - teszem hozzá valóban gondja volt így elengedtem)

Csak ehhez nekem kellett alkalmazkodnom, és bár kompromisszum kész ember vagyok, de nekem olyan érzés volt, hogy mégiscsak én fizetek, ő ott van egész nap, tehát mindketten vagyunk a másikért, de talán neki kéne a fizető vendégért többet tennie, mert én megtehetem hogy egyedül edzek vagy más edzőhöz megyek.

Na mindegy is, ezen nem rágódok, apró tüskeként bennem volt, viszont cserébe viszonylag jól fejlődtem, ami tetszik.

Aztán az egyik lejáró vendéggel találkoztam nemrég az utcán, váltottunk pár szót, a terembe is beszélgettünk néha.

Szóba jött az edzés, és megkérdezte,hogy nem érzem e úgy,hogy egyedül kéne edzenem, vagy hogy megérdemli e az edzőm,hogy fizessek neki.

Kíváncsian rákérdeztem a miértjére.

Nagyon szűkszavú volt, mert ő nem akar beleszólni más dolgába, meg azt hitte érzem én is, de hogy mikor lejön az edző sleppje (általában az edzésem végére jönnek a barátai mindig fix időpontban) akkor nem egyszer hallotta már, hogy így meg úgy minősítgettek engem az edzővel az élen, hogy nincs értelme annak hogy lejárok, de legalább fizetek arra jó vagyok stb...

Ezzel nem értek egyet, keveset beszélgetek másokkal a pihenőben, olyanra volt példa,hogy a pihenő közben válaszoltam egy-egy messenger üzenetre, de nem merültem bele ezekbe, tehát még azt sem mondanám, hogy elhúztam az időt linkeskedéssel.A feladatokat normálisan végrehajtottam, ahogy az edző kiadta, és szerintem relatíve jól is fejlődtem.

Viszont éreztem hogy a baráti köre olyan ellenszenvesek, ők a terem királyai, stb...de nem különösebben izgattak.

Az edzőből pedig kinézem ezt a kibeszélést, mert nekem is sokszor mondta,hogy azt az embert figyeljem milyen szarul csinálja a gyakorlatot, meg jó isten így úgy mit művel az. (de ezek olyan emberek voltak akik nem vele edzettek, a saját tanítványait nem hallottam hogy kritizálta volna még előttem sem)

Már így is sokat írtam, lezárnám azzal, hogy én is tudnám őt minősíteni, de találtam egy másik szimpatikus edzőt a közelben egy másik teremben, elgondolkoztam hogy váltok.

Nem tudom, én annyira nem szeretek tróger lenni, de most azt érzem,hogy megérdemelné,hogy magától jöjjön rá, hogy nem megyek többet, oldja meg.Főleg,hogy így is panaszkodott,hogy most nincs elég embere, legalább tudom, hogy ez kiszúrás vele.

Szeretek oda járni, megszoktam a termet, az embereket, ha nem lenne a sleppje a nyakán akkor tök jó lenne, de nekem ez így bántó,hogy úgy beszél rólam negatívan,hogy a teremben mások is hallják, és ez része az amit nem tudok elnézni.

2020. márc. 16. 12:07
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Én ott hajtottam volna el a halál fäszára amikor először meg nem tartott edzést akart kifizettetni. Az, hogy neki gondjai vannak, az az ő magánügye. Az enyém (tiéd) pedig megkapni a kifizetett szolgáltatást.

Szó nélkül lelépni elég töketlen, ha már egyszer hónapokig együtt dolgoztatok. Egyszerűen meg kell mondani a következő leegyeztetett edzés végén, hogy ez volt az utolsó.

2020. márc. 16. 13:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!