Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » A thaibox kéztechnikájához...

A thaibox kéztechnikájához képest a box milyen?

Figyelt kérdés
Mert most thaiboxolok , de kíváncsi lennék , hogy a box ehhez képest mennyire kötött , vagy mennyire életszerű . Illetve a box megállja a helyét az utcán ? Köszi
2010. júl. 25. 10:00
 1/10 anonim válasza:

Szia, én is thaiboxolok, és azt tudom mondani hogy a box eléggé kötött a thaiboxhoz képest, egyrészt nemtanultok lincselni , könyökölni , stb.. ugye van rugás is ami nagyon sokban segít, én például 2m magasra is felrugok, és nem egyszer mentett már meg a lában ha utcán belém jöttek...

( a cigányok... ) boxal is lehet harcolni az utcán, de a thaibox hatásosabb

2010. júl. 25. 10:31
 2/10 anonim válasza:
lábam*
2010. júl. 25. 10:32
 3/10 anonim ***** válasza:
figyi... a boxban azért elég kevés technika van, de azok az utcán leggyakrabban használtak, és annak a pár ütésfajtának a mestere lehetsz, ami bőven elég az önvédelemhez...
2010. júl. 25. 10:35
 4/10 anonim válasza:
csak akkor nem hogyha mondjuk többen támadnak meg és oda már lehet hogy nem elég a box :)
2010. júl. 25. 10:36
 5/10 anonim ***** válasza:

Én thai boxról mentem át boxolni,és elég sok új dolgot tanultam.Sokkal stabilabb az alapállásom,ütemérzékem.Szűkebb az egész védekezésem,és az ütéstechnikámat is átalakították.Sőt,3 év thai box után boxon odazavartak a kezdőkhöz gyakorolni az alapokat.

Utcán meg nem célszerű rúgni,mert csak elnyújtod vele a bunyót,a magas rúgás meg kockázatos.Max toló,taposó lábra,esetleg lábsöprés.

http://www.youtube.com/watch?v=s59R9BCkb2c&feature=related

2010. júl. 26. 01:57
 6/10 anonim ***** válasza:
több ember ellen kb nincs az a harcművészet amivel biztosra mehetnél, szal ez felejtős, max én a capoeirát sorolnám ide, de az is inkább 1v1....
2010. júl. 26. 11:24
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm . Capoeira ? Erre inkább nem mondok semmit ...
2010. júl. 26. 11:35
 8/10 anonim ***** válasza:
http://www.youtube.com/watch?v=l6oiADjOdFg ezután alkoss véleményt a capoeiráról...
2010. júl. 26. 19:54
 9/10 anonim válasza:
2010. júl. 26. 20:02
 10/10 anonim ***** válasza:
jó, ez a Never Back Down című filmből egy részlet, szóval ne ezt vedd alapul :D
2010. júl. 26. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!