Egyedülállóként szívesebben járnál egy olyan edzőterembe, ahova csak szintén egyedülallóak járnak?
Figyelt kérdés
Tegyük fel,hogy valaki nyit egy konditermet csoportos órákkal is, ahova ismerkedési céllal járnának az emberek. Lecsapnál a lehetőségre,hogy összekösd a hasznos edzést az ismerkedéssel és '2 legyet üss egy csapásra'? Ha igen, miért és ha nem,miért?
Köszönöm előre is a válaszokat!
2020. febr. 21. 17:36
11/13 anonim válasza:
"Továbbá egy érdemi edzésre tényleg oda kell koncentrálni "
De hardkór valaki! Egy másodpercre se lankadhat a figyelem mert akkor no gain van!!! De kemény!
12/13 anonim válasza:
Hát nem tudom, lehet én vagyok nagyon lelassulva..., nekem egy ismerkedés nem szokott 1 masodperc alatt összejönni. Tudod van ez a "beszélgetés" dolog, ami néha több percig is eltarhat. Mondjuk akár 5-10 percig is. Annyi meg már tényleg kizökkent az edzésből. De meglehet, ez az én hibám. Nézzétek el nekem...
13/13 anonim válasza:
Nekem ez nem szempont, sőt, inkább nem mennék ilyen helyre mert zavarba hoz hogy mindenki a másikat lesi, persze nem rossz szándékból, csak mégis. Oda edzeni járok, nem ismerkedni. Az más tészta ha a sors úgy hozza hogy megismerkedek valakivel.
De ez a direktbe, nekem erőltetettnek tűnik, szóval én nem preferálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!