Hogyan tudnék győzni egy verekedésben ha 183cm,65kg van és az ellenfél kb 190 és kb 90 kg?
Szerintem ne bunyózni akarj, hanem ülj le és tanuld meg a magyar helyesírás szabályait.
Egyébként a nagy súlykülönbség miatt, ha nem vagy jó bunyós, ő pedig tudja hogyan kell ütni, lefog csapni mint a szart.
A helyedben lefojtani próbálnám, nem ökölpárbajt vívni vele.
(12 évet thai-boxoltam, voltam világkupa győztes... biztos lehetsz abban amit mondok)
Edzened kell.
Addig üss szét téglákat a fejeddel,tenyérrel.
Először csak cserép.Aztán kettő,három..stb.
kerítésoszlop rugdosás sípcsonttal.
Zsákolj addig minden nap.
Úgy van esélyed, hogy te valószínűleg fürgébb vagy, egy jól irányzott ütéssel állcsúcson ütöd vagy felütöd az orrát és amikor hirtelen megtántorog jól megcipőzöd.
Egyrészt a verekedés nem jó semmire. Másrészt meg hiába zsákolsz és ő nem edz semmit, ha ő viszont tud verekedni. Láttam már olyat élőben (koli ablakból), mikor az egyik srácra rámentek ketten, hiába mind a kettő edzett, meg voltak nagyobbak, meg ilyen "bokszosok", úgy elkente mind a kettőnek a száját, hogy öröm volt nézni. Meg láttam már olyan is, hogy a nagy bunyós gyerek hiába próbálkozott egy gyerek ellen, aki soha nem verekedett, meg kövér is volt. Semmit nem csinált a gyerek csak védekezett, mikor a másik már kicsit fáradt az nyomott neki egy gyors horgot és már mindjárt vérző szájjal feküdt a porban a bunyós.
Az ellenfelet nem szabad soha lebecsülni. Attól mert nem edz, attól még lehet jóval erősebb tőled, attól mert te zsákolsz nem azt jelenti, hogy van esélyed. Ha hosszabb a karja és/vagy a lába a méreteiből adódóan lehet a közelébe se érsz, de már szétveri a fejedet.
De lehet hogy hiába nagyobb, mégis megvered.
Ezekkel nem tudsz számolni. Bármi megtörténhet, mindenkinek meg van a maga ellenfele. Én se verekedtem még. Nem volt rá soha szükségem. Ami úgy volt megoldottam szavakkal. De volt olyan is, mikor a gyereket felvágtam az asztalra, vagy átdobtam a terem másik felébe. De az ilyeneket igyekszem kerülni.
Versenyeztem már -84kgos, -89 és mostanában -94kgos kategóriában, és elmondhatom neked, rengeteget számítanak a kilók. Ami itt egy gyors suhintás, az a -84ben már kiütés lenne. És ez csak 10kg különbség, nem 25.
Persze mint előttem mondták, rengeteg mindentől függ, hogy ki a jobb. Valaki lehet pszichikailag lefagy (persze ha már egy-kétszer verekedett, ez nem nagyon fog megtörténni, hamar alkalmazkodik erre az embere agya), valaki eszesebb, valaki gyorsabb, valaki tapasztaltabb, valakinek acélból van az álla stb.
De ha így írod, hogy még van pár hét a ,,bunyóig,, akkor valszeg nem lesz belőle semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!