Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Miért csak futóversenyeken...

Miért csak futóversenyeken van befutóérem?

Figyelt kérdés

Nézegettem az idei Balaton átúszást Facebook oldalát. Valaki írta, hogy miért nincs érem? És valóban, miért nincs?

Futóversenyen 2km futásért adnak 3gy tenyérnyi érmet, 5 km utazásért meg nem?

Szerintem tök jó lenne.

De most jön a lényeg, kommentekben tök rátámadtak arra aki ezt kérdezte, hogy minek kéne, meg ne is legyen stb.

Ez nekem fura csak?

2020. febr. 15. 11:21
 1/7 A kérdező kommentje:
Utazásért = úszásért :D
2020. febr. 15. 11:22
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Táncversenyeken is van, persze nem mindegyiken, de a legtöbbön mindenki kap valamit, az utolsó is.
2020. febr. 15. 11:53
 3/7 anonim ***** válasza:
Vesd fel a szervezőknek az ötletet. De amúgy sokan nem vágynak rá hogy eggyel több porfogó legyen otthon.
2020. febr. 15. 14:44
 4/7 A kérdező kommentje:

Látom nem érted, pont,hogy valaki felvetette és más résztvevők mondták, hogy minek az, hülyeség.

Azért furcsálom mert futóverseny ma már nincs érem nélkül, ha sétálsz is megkapod és Usain Boltak érezheti magát az utolsó ia egy másodpercre.

Pont azt furcsálom, hogy más sportokban nincs ez így és úgy tűnik igény sincs rá. Mellesleg én sem gyűjtöm az érméket, nem érzem, hogy ezeknek a futó érméknek lenne bármi értékük is.

2020. febr. 15. 17:36
 5/7 anonim ***** válasza:
Jelképes valami. Tökmindegy hogy van vagy nincs. Az élmény a lényeg, meg pár jó kép.
2020. febr. 15. 20:35
 6/7 A kérdező kommentje:
Élmény alapú társadalom. A teljesítmény meg kit érdekel...
2020. febr. 16. 10:40
 7/7 MikeS13 válasza:

Balaton átúszáson egyszer megkérdeztem miért nincs oklevél, azt mondták azért, mert úgyis csak vizes lenne a kezektől.

Érem az jó lenne, támogatom.

A Brutál futáson például láncon van az érem, pont a sár miatt.

Szóval hajrá úszóérem :D

Teljesítménytúrákon kitűzőt adnak.

Egyébként leginkább a nevezési díj nagyságától függ, hogy mi fér bele. Meg attól, hogy a rendező mennyire nyereségorientált.

2020. febr. 25. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!