Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogy legyen "kedvem" edzeni?

Hogy legyen "kedvem" edzeni?

Figyelt kérdés

Tudom bele kell nézni a tükörbe stb. De hiába nézek bele a tükörbe, látom hogy nem oké. De egyszerűen nulla akaraterőm van. Van rajtam kB 8-10kg felesleg, és alaktalan vagyok.

Mindig fáradt vagyok úgy érzem nincs erőm elmenni futni pl. Segítsetek, hogy kezdjem el, mitévő legyek? 25N

2020. febr. 13. 22:33
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha futni még nem is akarsz elmenni, akkor csak sétálni menj el, aztán idővel noveld a tempót, majd kezdj el futni

Ha egyedül laksz/megoldható, akkor akar képeket is rakhatsz ki a korábbi önmagadrol, ami a célok vagy akar más emberekrol, hátha az inspirál (de ha másokrol keresel képet, akkor nyilván reális képet keress, amit azért nem több év elérni)

2020. febr. 13. 22:40
 2/6 anonim válasza:
100%
Nekem a zene sokat segít. Valami ami lázba hoz, ami eszembe juttatja, hogy miért is kéne elindulni edzenei. Ha elindultál onnét már elvisz a lendület. Szerencsére nekem ritkán nincs kedvem edzeni. Túl sok munka van már benne hogy ellustálkodjam.
2020. febr. 13. 23:23
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha ennyire nem akarod akkor ne menj edzeni. Ez egy olyan dolog, hogy az ember vagy élvezi és csinálja vagy nem élvezi és nyűg. Ha nyűg akkor meg minek?
2020. febr. 14. 06:16
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
#3: +1
2020. febr. 14. 11:35
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Vegyèl egy hònapos terem bèrletet, akkor le fogsz menni mert zavarni fog, hogy ha nem mész le akkor a semmiért kidobtál egy csomò pénzt :D
2020. febr. 14. 12:29
 6/6 anonim ***** válasza:
0%
Mi az a terembérlet? Ki kell bérelni egy raktárat vagy mi?
2020. febr. 14. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!